navigation
search

Smaak van je Sperma Verbeteren: Gouden Tips

Hoe komt het toch dat sommige mannen zoet sperma hebben, en ander sperma bitter smaakt? En wat kun je doen aan bitter of vies sperma? Wij hebben tips verzameld!

Bah! Je sperma smaakt bitter

Wanneer je sperma bitter smaakt heb je een kleine kans dat je vriendin (of vriend) het vaker wil inslikken. En dat is jammer, want in een vaste relatie kan het een leuk en spannend element in het seksleven zijn. Voor de ander kan vies sperma een flinke afknapper zijn, en je voelt je er zelf ook niet bepaald prettig bij.

Wie lekker sperma wil moet gezond leven

Hoewel er twijfelachtige middeltjes te koop zijn om de smaak van je sperma te verbeteren is de gouden regel toch wel gezond leven. Een gezond lichaam produceert gezond sperma met een milde smaak. Grote ‘bittermakers’ zijn roken en alcohol. Grote ‘zoetmakers’ zijn fruit en groenten!

Hiermee maak je je sperma zoeter!

Fruit! Eet volop fruit. Vooral zoete varianten als kiwi en ananas worden veel genoemd. In fruit zitten natuurlijke suikers, vitaminen en mineralen. Fruit zorgt voor zoeter sperma en zuivert je lichaam in het algemeen. Je kunt ook vruchtensappen drinken van zoete fruitsoorten als meloen, ananas, mango en andere citrusvruchten. Verder is drinken van veel zuiver water heel belangrijk. Hiermee kan je lichaam zich goed zuiveren waardoor je minder afvalstoffen vasthoudt.

Blijf hier vanaf!

Voedingsdeskundigen raden voedsel als spruiten, broccoli en rood vlees af. Ook veel vet eten geeft je sperma een slechte smaak. Rook en drink niet en beperk vis (zorgt voor een lichte vissmaak). Kies voor de rest vooral bewust: veel vezels, voeding die dicht bij de natuur staat en veel fruit.

Ieder lichaam is anders

Bedenk dat je de smaak van je sperma kunt beïnvloeden, maar nooit volledig in de hand hebt. Iedere man heeft zijn eigen smaakje, net zoals ieder mens zijn eigen zweetgeur heeft. Bovendien kan het enkele weken duren voordat de ontvangende partij echt verschil proeft. Experimenteer ermee en kijk wat het best voor jouw lichaam werkt. Bedenk dat je partner er altijd nog voor kan kiezen om je sperma uit te spugen.

Meer tips voor betere sperma en andere zaken!

Het onderstaande boekje staat vol met tips die mannen specifiek kunnen gebruiken om het seksleven een beetje op te peppen!

 

Orgasme onder controle 
Orgasme Onder Controle
M. Meijers

Let op: onbeschermde orale seks en inslikken van sperma kan seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s) als HIV, syfilis, chlamydia en andere ziektes overbrengen. Doe dit alleen wanneer jij en je partner zijn getest op SOA’s en beide SOA-vrij zijn verklaard. Klik hier voor meer informatie over SOA’s en HIV/Aids.

Nóg meer tips!

Jelle Hermus

Jelle Hermus

Oprichter van soChicken. Jelle maakt een geweldig leven graag zo simpel mogelijk. Hij is gepassioneerd over vooruitgang, duurzaamheid, reizen, technologie en veggies.

Zo wordt succesvol leven een eitje.

Klopt, de woordspeling is flauw. Maar het is wel waar. Lees ons gratis eBoek met tips voor een leuker leven.


Reacties

 • nauw wil ik wel weten wat mijn sperma is

 • Kim says:

  Nog een tip voor de mannen; Cocos! Neem een paar bounty’s of iets dergelijks. Dit helpt echt.

 • Jantje says:

  ik ben allergisch voor ananas XD

 • Tom says:

  mijn zaad smaakt zoiezo vies hoe kan dat anders worden ( me vriendin zegt dat het vies is )

 • Stephan says:

  Veel fruit. vooral ananas sap!!

 • Richard says:

  Ja christien dat kan door de kruiden komen…pepers niet want ook die zuiveren je bloed. mijn vriendin was bang dat ik haar vies vond smaken maar stond er niet bij stil dat ze veel meloen en ananas eet juist lkkr zoet smaakt. Dus veel fruit.

 • Richard says:

  Hoeveelheid zaad Joost? gwoon ff google ^^
  Veel eiwitten….pasta’s… af en toe een eitje helpt ook gloof ik maar niet te veel schijnt slecht te zijn.

 • Joost says:

  Hebben jullie nog tips om de hoeveelheid van je zaad te "trainen"?

 • Claude says:

  hoe houd ik mijn sperma langer op?bestaat er hier een pil ofzo voor vriendelijke groeten

 • Jester says:

  mijn spekka isb zoet

 • Christien says:

  ok de smaak van sperma verbeteren, ma hoe kan e de smaak van je vagina verbeteren? Ik heb zelf als ik me vriend ga pijpen nadat hij me gepentreerd heeft, ik mezel proef en ik niet lekker vind en het een beetje bitter vind smaken, me vriend zegt dat het aan mezef ligt en hij er geen problemen mee heeft, ma ik wel en dat is nooit zo geweest. mijn etenstijl is wel veranderd ik gebruik laatste tijd veel kruiden door me eten, kan het daar door komen?

 • Jelle says:

  @Frans: Ik denk niet dat het verschil maakt. Het lijkt me niet dat de zaadcellen zelf de smaak veroorzaken, maar meer de vloeistof waarin ze worden vervoerd. Ik denk dat het een kwestie van experimenteren is! :)

 • Frans says:

  Ik ben gesteriliseerd, dus in mijn sperma zit geen zaad meer. Hoe zit het dan betreft smaak?

 • Snoopy says:

  Ik heb het gevoel dat dit echt werkt. Deze site heeft mij geholpen de seksleven van mij en m\’n vriendin te verbeteren! Zelf zijn wij nog jong (17 en 18 jaar) maar toch maakt dit seks wat plezieriger.

 • Iris says:

  ik seks heel graag maar mijn ouders weten het niet en ik ben bang al ze het te weten komen

Laat een reactie achter

Adverteren op soChicken
Disclaimer
Privacy
Cookies (+ recept)
Contact en service
© 2004-2015, soChicken®. Alle rechten voorbehouden.
soChicken is onderdeel van soChicken Studios.
Internationaal broeden