Spetterseks: Seks in het Water!

Spetterseks: Seks in het Water!

Strand, zee, zwembaden, douches, watervallen, tuinsproeiers… er staat weer een hete zomer voor de deur. En in de hitte zoeken we verkoeling in het water. Kortom, tijd voor broodnodige tips voor goede spetterseks: seks in het water!

We gaven je eerder al tips voor seks in de vrije natuur, en nu nemen we een duik in seks in en onder water. Want wat is er heerlijker dan de geur van de zilte zee, het geluid van ruisende golven, bijna gewichtsloos de liefde bedrijven met je partner?

Wat is er zo leuk aan seks in het water?

Spanning! Lig je op het strand? Of heb je seks in een zwembad? Er kan elk moment iemand langs komen. Voor veel mensen werkt dit erg opwindend. Daarbij komt het gevoel van gewichtsloosheid en de temperatuur van het water. Als het water heel koud is voelt je grote liefde nóg lekkerder aan. Seks in het water voelt zacht, en soms bijna dromerig. Lig je op het strand of in een meer? Dan komen de geuren en geluiden van de omgeving er nog bij: je bent even helemaal één met de natuur. Je kunt ook van elkaar genieten onder de douche, in een puur bergbeekje, in een stoombad of zelfs onder een waterval!

Praktische tips voor seks in het water

 • Wees voorzichtig! Condooms zijn niet geschikt voor spetterseks, hou hier dus rekening mee. Zonder condoom loop je namelijk kans op SOA’s en ongewenste zwangerschap. Denk ook logisch na waar je samen te water gaat. Zitten er geen vreemde beesten? Bedenk dat water van een waterval stenen kan bevatten.
 • Zorg dat je opgewonden bent. Wanneer je partner onder water bij je naar binnen gaat kan het in het begin stroef gaan. Water glijdt namelijk niet zo goed. Zodra jij goed opgewonden bent geeft dit meestal geen problemen meer.
 • Let erop dat je je bikinibroekje niet kwijtraakt in de zee!
 • Zand kan de seks aardig tegenwerken als je niet oppast, hou het dus uit de buurt van je vagina.
 • Wist je dat je met een tuinsproeier ook leuke dingen kunt doen? Laat de hogedrukspuit echter achterwege!

Meer seks in het water!

Het blad Cosmopolitan heeft een geweldig boekje geschreven over dit onderwerp met de titel Cosmo Aqua Kama Sutra op 100% waterproof papier, zodat je het mee kunt nemen op avontuur! Hierin vind je 25 echte waterstandjes, en een hoop praktische tips.

     
  Voornaam:
E-Mail:
 
TextAd

Jelle Hermus

Oprichter van soChicken. Jelle maakt een geweldig leven graag zo simpel mogelijk. Hij is gepassioneerd over vooruitgang, reizen, technologie en appeltaart.

Categorie: Seksleven Zoekwoorden: , , ,

 1. Anoniem  13-04-2008 om 15:10

  heb ooit seks in het water gehad met me vriend.. fantastisch

 2. Ik  29-07-2008 om 22:51

  kun je zwanger worden als je seks in het water hebt?

 3. Jelle  29-07-2008 om 22:56

  @ik: Ja, je kunt gewoon zwanger worden als je seks in het water hebt. Er komt namelijk niet veel water in de vagina en het sperma kan dus gewoon zijn werk doen. Maak dus altijd gebruik van voorbehoudsmiddelen. :)

 4. Ik  29-07-2008 om 23:47

  Want ik ga morgen dus met een boy zwemme, en dan t in t water doen. Maar hij zegt nee dan kunn je niet zwanger worden.. En hij gelooft me niet.

 5. Jelle  30-07-2008 om 00:00

  Juist. Geloof mij alsjeblieft en wees verstandig. Je kunt wel degelijk zwanger worden als je seks hebt in het water. Verwijs hem anders naar de pagina als hij je niet gelooft.

  Laat je niet omkletsen om het onveilig te doen. Het is het niet waard. Doe het lekker veilig, dan hoef je je ook nergens druk om te maken en kunnen jullie gewoon van elkaar genieten. :)

 6. Euhm  28-01-2009 om 18:48

  ja, ‘k doe het ongeveer elke week met m’n vriendin in het bubbelbad.
  ja, je kan er dus werkelijk zwanger van worden (ik spreek niet uit vervaring ;D), maar condooms en water gaan niet goed samen, je moet dus gewoon de pil nemen (of de morning after pil, wat af te raden is aangezien dit echt niet gezond lijkt te zijn, bovendien is het ook duur!). Voor de rest wil ik nog zeggen dat seks in het water fantastisch is ;). succe(k)s ermee!

 7. Aah  27-02-2009 om 23:46

  heey ik had laatst seks met mijn meisje in de jacuzzi maar ik gebruikte de techniek voor het zingen de kerk uit gaan hoe groot is de kans dat ze zwanger is denken jullie?

 8. Anne  28-02-2009 om 11:40

  Dat voor de zingen de kerk uit is echt geen techniek. Dat is een fabel. In jouw voorvocht zitten namelijk ook spermacellen die jouw vriendin kunnen bevruchten. Gewoon met condoom doen dus en de pil goed bijhouden.

 9. Bloem  25-03-2009 om 16:45

  ik heb ongeveer 3 keer in de week seks.
  1 keer int water.
  Dat is wel het allerlekkerste.
  Maar je kunt wel degelijk zwanger worden inderdaad.

 10. Hoi  28-03-2010 om 12:51

  Is het slecht als je seks in de zee hebt? ljkt me dat er dan wat water in de vagina komt..heb je dan geen kans op infecties ontstekeningen?

 11. Anonymous  20-05-2010 om 15:22

  Ik heb wel eens gehoord dat je vagina vacuüm kan trekken als alle lucht eruit wordt gestoot zeg maar, hoe groot is de kans dat dat gebeurd of kan dat iet?

 12. Hee  10-06-2010 om 16:38

  Ik probeerde laatst seks te hebben met mijn vriend onder de douche maar hoe moet dat?

 13. beebie  31-07-2011 om 22:42

  ik zou graag seks in het water willen hebben maar een condoom helpt dus niet? Ik ben heel bang voor zwangerschappen! We hebben allebei geeen soa’s dus daar ben ik niet bang voor. Aan de pil kan en zit ik ook niet. Wat adviseren jullie?

  • Jelle Hermus  01-08-2011 om 09:56

   Condooms kunnen niet tegen water, dus als je bang bent om zwanger te raken dan is het niet aan te raden om seks in het water te hebben.

Reageer op ‘Spetterseks: Seks in het Water!’