navigation
search

Tips voor seks in de vrije natuur!

Seks in de vrije natuur. Jij en je partner één met moeder natuur. Je voelt je even helemaal vrij, mooi en gelukkig. Seks in de buitenlucht is lekker en bovendien een leuke afwisseling!

Je loopt samen in de vrije natuur… een mooi bos, in de duinen of een mooi berggebied op vakantie. Alleen jij en je lover, er is niemand anders te bekennen. Vaak krijg je op zo’n moment een ‘ik ben zo gelukkig dat ik leef!’-gevoel. Een mooi moment om dat gevoel te delen met je partner.

Wanneer we in de buitenlucht zijn neemt onze zin in seks (libido) toe. Bovendien begint er bij de meeste van ons wel iets te kriebelen als je samen helemaal in ‘the middle of nowhere’ loopt. Seks in de buitenlucht is spannend en leuk! Er is namelijk altijd een risico dat je betrapt wordt door een voorbijganger. Bovendien voelt de buitenlucht gewoon anders dan jullie slaapkamer.

Wist je al dat seks en angst niet samen gaan? Wanneer je seks hebt in de natuur vergeet je alles om je heen. Je voelt je helemaal vrij!

Heftige seks in de hete zon

Misschien wel de essentie van onze natuur, de zon. Er zijn mensen die zeggen dat er niets lekkerder is dan de zon die schijnt op je huid. Het bioritme van jullie lichamen lopen gelijk aan dat van de zon. Daar komt bij, elkaar insmeren met zonnebrand kan behoorlijk sexy zijn!

Zweverige seks in het water

In het water ben je een stuk lichter. Je voelt je vrij en slank. Bovendien zijn jullie allebei lekker schoon en fris. Het geluid van het golvende water en de geur van zout zeewater brengt je helemaal in de stemming. Bovendien voelt seks in het water heel sensueel.

Helemaal natuurlijk: seks in de regen

Van elkaar genieten terwijl de regen uit de hemel op jullie lichamen valt. Een bijzondere manier om te genieten van een verkoelend zomerbuitje!

In de achtertuin!

Na een lange gezellige avond in de tuin, de visite is weg en de hele buurt slaapt. Tijd om eens samen wat leuks te gaan doen!

In het platteland!

Helemaal terug van weggeweest: het platteland. Niet alleen in onze voeding, ook in ons seksleven! Ga op zoek naar een mooi graanveld en beleef een fantatische tijd in jullie eigen graancirkeltje!

Meer leuke sekstips!

Lees meer soChicken artikelen over seks door hier te klikken. Daarnaast raden we je het onderstaande boekje aan!

Cosmo Kama Sutra
Cosmo Kama Sutra

Nóg meer tips!

Jelle Hermus

Jelle Hermus

Oprichter van soChicken. Jelle maakt een geweldig leven graag zo simpel mogelijk. Hij is gepassioneerd over vooruitgang, duurzaamheid, reizen, technologie en veggies.

Zo wordt succesvol leven een eitje.

Klopt, de woordspeling is flauw. Maar het is wel waar. Lees ons gratis eBoek met tips voor een leuker leven.


Reacties

 • Jan Weijers says:

  Moet wel het weer beetje mee werken haha

 • anoniem says:

  Het is heel fijn om het in de vrije natuur te doen. Ook om het in je relatie een beetje spannend te houden. Dus een echte aanrader. Het is het proberen waard.

 • Kimmy says:

  wat dacht je van in de auto , terwijl je in de file staat.

 • Fem says:

  Ff praktisch: Dames! Neem een tampon en vochtige doekjes (per stuk verpakt, neemt geen ruimte in!) mee voor na de buitensex bij gebrek aan opfrismogelijkheid geen last van ongewenste lekkages… ;)

 • Vall says:

  Jaaaa; seks in een vol zwembadd!
  Niet alleen leuk; ook heel grappig, omdat niemand iets merkt!
  Zou iedereen eens moeten proberen ; \’t is echt de moeite ;)

 • Kees says:

  SEKS in het water… fantastico zeker als het stiekem in volle zwembad gebeurt!!

 • Kees says:

  sex in de achtertuin tijdens een zomerbui is heeeerlijk

 • Nick says:

  Mensen, nooit gehoord van glijmiddel die gewoon werkt in het water?! :D erg plezierig hoor!

 • Hanswestcoast says:

  naatuurlijk is sex in het water bevrijdend mits niet te koud
  mooier bestaat niet geeft je ‘t gevoel echt te leven met liefde ja toch?

 • Ed says:

  Sex in het water een vacuum probleem nee hoor helemaal niet het is juist heel erg lekker en opwindend vooral als je meer koppeltjes ziet dobberen

 • Koos says:

  Sex in het water? geeft dat geen vacuum probleem ?

Laat een reactie achter

Adverteren op soChicken
Disclaimer
Privacy
Cookies (+ recept)
Contact en service
© 2004-2015, soChicken®. Alle rechten voorbehouden.
soChicken is onderdeel van soChicken Studios.
Internationaal broeden