Elke dag mindful

Mindfulness is geen doel dat je bereikt. Het is een proces dat je beoefent. Door te mediteren bijvoorbeeld - maar ook door mindfulness te verweven in de rest van je dag.

In deze Bundel onderzoeken we manieren waarop we mindfulness kunnen verweven in onze dag. Fijn als toevoeging naast je meditaties. Nog fijner als mediteren je (nog) niet zo ligt.

Start online cursus direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,4.

  • Jeroen: "Dank voor je tips"
  • Corine: "De verschillende aspecten die belicht zijn. Het laten zien hoe toepassen in heel gewone activiteiten in het dagelijks leven."
  • Magda: "Mooi handvat om klein te beginnen, en het werkt."
  • Quintin: "Vooral doen is leuk. Ik moet voor wat dingen nog terug komen"
  • Ingeborg: "Helpt je als reminder en geeft je handvaten om er mee te werken. "
  • Ineke: "Het maakt me bewust om mijn aandacht op een activiteit te richten. Kleine mindfulness momenten op een dag te beleven "
  • Suzanne: "Heel fijn. De bundel geeft eenvoudige, behapbare oefeningen om je bewust te maken van in hoeverre je mindfulness ervaart in je leven. De oefeningen zijn goed te doen in allerlei situaties. Veel van geleerd. Veel dank. "
  • Pia: "De voorbeelden van micro-mindfulness vond ik fijn. Alles is direct zo praktisch uitvoerbaar. "

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag