Een magische ochtendroutine

Stel je voor dat je elke dag begint vanuit een gevoel van rust, blijdschap, dankbaarheid en energie. Dat je ochtenden niet langer een bron van haast zijn, maar een moment in je dag die je opwaarts duwt.

In deze Bundel onderzoeken we je huidige routines, maken we meer ruimte in je ochtend en ontwerpen we samen een nieuwe ochtendroutine die helemaal past bij jou én je doelen.

Geen extreem gedoe. Gewoon veranderen in kleine, haalbare stappen. Ook als je een druk gezinsleven hebt!

Start direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,1.

Wat vond je goed aan deze Bundel?

  • Karin: "Mijn ochtend is zo slecht nog niet. Wel meer aandacht toegevoegd voor mezelf en Wolf!"
  • Astrid: "Tot de essentie komen door keuzes te maken en kleine stap ook en te nemen. Het volledig uitschrijven van de routine geeft inzicht en werkt overtuigend: ik ben vastberaden de routine morgenochtend (weer) in te voeren."
  • Moira: "Leuk, nieuwe inzichten opgedaan. Bijvoorbeeld. Je lunch voor de hele week voorbereiden."
  • Ank: "praktisch toepasbaar en laagdrempelig."
  • Nel: "Sommige dingen worden gepresenteerd als feit. Dat schiet lekker op. Ik hoef niet alles zelf te onderzoeken en ontdekken."
  • Erik: "Kleine stapjes en lekker praktisch!"
  • Rosanne: "ik lees nu miracle morning, en dit sluit er mooi op aan. niet te veel, niet te weinig, precies goed. realistisch en afremmend tegen mijn altijd te veel tegelijk willen en niet volhouden. Fijn!"
  • Max: "Se bundel heeft me geholpen mijn dag weer bewuster te starten ipv op de automatische piloot."

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een mini-cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je automatisch toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, geleide meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag