De weg omhoog

Stap voor stap uit je dip komen

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

De weg omhoog Stap voor stap uit je dip komen

Zit je de laatste tijd minder goed in je vel ? Geen zorgen, we kunnen samen stappen zetten om de situatie te verbeteren.

Uit je dip komen

Ga je op dit moment door een moeilijke periode in je leven? Geen zorgen - je bent niet alleen. We kunnen je problemen misschien niet in één klap oplossen, maar er zijn wel een hoop stappen die we samen kunnen zetten.

Ben je er klaar voor om je dip achter je te laten? Gebruik dan de handvatten in deze Bundel om de weg omhoog te vinden.

We maken je problemen minder problematisch, zetten stappen richting de opwaartse spiraal, veranderen je perspectief en beoefenen acceptatie en zelfcompassie.

We gaan het samen beter maken, doe je mee? ☀️

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,6.

 • Eveline: " Ik heb hele nuttige tips gekregen Het geeft me een lichter gevoel. "
 • Ingrid: "Helpt heel veel"
 • Walda: "Ik ben er mee aan het werk en merk dat het echt effect heeft."
 • Eline: "waw. ik heb heel lang gedaan over deze bundel, maar hij is echt de moeite waard. ik vind het fijn dat er best bewerkelijke oefeningen inzitten, die van sessie naar sessie gaan, zoals de obstakels opschrijven en nummeren en dan analyseren. ik wilde de inzichten waar in de laatste sessie naar gevraagd worden delen, omdat ik heel blij ben dat die naar boven zijn gekomen bij mij: - maak de stap kleiner bij uitstelgedrag of overweldigd gevoel - het is niet de realiteit waarvoor ik wegloop, maar mijn gedachten over die realiteit - de enige gedachten die ik nodig heb voor werk zijn de gedachten die over de inhoud van mijn werk gaan"
 • Fleur: "Heel fijn om mij te beseffen dat ik best van mijzelf mag houden ook al maak ik fouten."
 • Catharine: "Deze bundel was troostend en een steun in de rug nu mijn reuma heel erg opspeelt. "
 • Lieselot: "Ik denk dat dit een nuttige bundel is, alleen is mijn dip net te groot om hem op dit moment deftig uit te voeren. Ik hoop hem later opnieuw te doen. Persoonlijk vind ik de beperking van 3sessies ook vervelend. Soms open ik dagen mijn broednest niet, maar wanneer ik hem dan wel open, wil ik liefst een volledige bundel kunnen doorlopen."
 • Gert: "Dankjewel voor de tophulp!!"
 • Lisa: "Fijne vragen zodat je goed kunt reflecteren"
 • Marjan: "Harstikke fijn. Hoop tips, herkenbare situaties. Geen wollig taalgebruik en overbodige zinnen. Alles is goed toepasbaar, laagdrempelig en fijn om te lezen. "
 • Rita: "Heel lief en compassievol. Ook de kleine stappen die je beschrijft werken inspirerend. Ik denk dat ik dat ook heel goed in mijn werk in de GGZ kan toepassen."
 • Noura: "Heel fijn en geruststellend!"
 • Janneke: "Heel overzichtlijk, fijne aanvulling van de gidsen. Het voelt efficient en doeltreffend. Het is op deze methode ook vol te houden, zo niet, dan weet je dat je te grote stappen zet. Je leest niet alleen wat je moet doen maar ook wat je kan doen als het niet gaat. Je kunt het makkelijk op je eigen situatie toepassen."
 • Sabine: "Goede duidelijke bundel. Heb er wel wat aan gehad."

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 31% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en nu beschikbaar met 31% korting.