navigation
search

Leren strippen voor je lover: 8 tips

Zowel vrouwen als mannen kunnen het doen: Strippen. Het is onwijs sexy om je vriend of vriendin een striptease te geven. Als cadeautje, als grapje of als onderdeel van het voorspel. Zin om je lover te verrassen? Wij vertellen je do's en dont's van een striptease!

1. Strip met zelfvertrouwen! JIJ BENT SEXY!

Het allerbelangrijkst bij een goede striptease is zelfzekerdheid. Hoe kan je sexy zijn als jezelf niet eens sexy vindt? Schaam je niet en laat je gaan. Denk aan al de complimentjes die je ooit van je lief gehad hebt. Dans rechtop en maak sexy bewegingen. En als je het heel erg moeilijk vindt, doet een glaasje alcohol wonderen.

2. Bekijk jezelf voor de spiegel

Oefen zoveel als je kunt. Kleed jezelf aan in de outfit die je wilt gebruiken voor je striptease. Gebruik een lekker muziekje en oefen voor de spiegel. Kijk naar jezelf. Welke bewegingen vind je mooi, welke niet? Hoe moet je kijken en wat doe je als je helemaal naakt bent? Het makkelijkst is om van te voren een soort dans te bedenken. Zo kom je ook een stuk zekerder over.

3. Denk na over wat je gaat uittrekken

Trek sexy, maar gemakkelijke kleding aan. Die meterslange naaldhakken zijn súpersexy, maar zijn ze ook praktisch? Het zou verschrikkelijk zijn als je bij het uittrekken van je slipje blijft hangen en valt. Denk bij gemakkelijke maar sexy kleding aan mooie lingerie, kousen, een mooi rokje, een blouse, een sjaaltje, handschoentjes, elegante hakken, een lange trenchcoat enzovoorts. Het moet vooral makkelijk en langzaam uit te trekken zijn. Als man kun je denken aan een supersexy boxer.

4. Oogcontact maakt je striptease spannender

Om je striptease echt te laten lukken is oogcontact een echte must. Hiermee straal je ook een enorme zekerheid uit. Daarnaast is het erg sexy en spannend om elkaar recht in de ogen aan te kijken. Laat zien dat jij er hier speciaal voor hem of haar staat en geef diegene zoveel aandacht als mogelijk is.

5. Kies de juiste muziek

Het is goed als je muziek kiest bij je act waarbij je jezelf prettig voelt. Ben je dol op metal of hardcore, dan moeten we je helaas teleurstellen. Dit zijn grote No no’s voor een striptease. Kies voor langzame, rustige muziek. Zo kun jij jezelf langzaam en sensueel bewegen. Drukke muziek is eerder lachwekkend dan sexy.

6. Zorg voor voldoende strip-space!

Fijn dat je houdt van tierelantijntjes en veel meubels. Bij een stripact zijn deze dingen juist een enorm struikelgevaar. Neem de ruimte in de plek waar jij stript. Heb je die niet? Schuif een aantal meubels opzij. Het zou toch erg vervelend zijn als jij op je meest sexy moment ineens struikelt over dat schattige tafeltje. Je raakt dan beiden in de slappe lach en er blijft weinig over van het spannende moment.

7. Wacht tot het juiste moment

Kies voor het juiste moment om te strippen. Het zou vervelend zijn als je in vol ornaat voor je lover gaat staan en hij vraagt of je even opzij wil gaan omdat hij voetbal zit te kijken. De goede momenten zijn bijvoorbeeld net na een relaxte douche, een dagje sauna of na een romantisch diner. Slechte momenten zijn als hij of zij chagrijnig is, moe is of in perioden van stress. Een afgewezen striptease is een domper voor je zelfvertrouwen.

8. Haal het mooiste uit jezelf!

Schoonheid zit niet alleen van binnen. Ook van buiten. Zeker met een stripact gaat het erom hoe je eruit ziet en hoe je ruikt. Ga voor je act uitgebreid douchen, scrubben, scheren en knip je nagels. Föhn je haar in model en maak je mooi op. Spray een lekker geurtje op en jij bent meer dan sexy!

Wil je je seksleven meer leuke oppeppers geven? Probeer dan eens wat Seksmeditatie!

Nóg meer tips!

Sanne Meulemans

Sanne Meulemans

Sanne (26) is een gezellige hippe mama en oprichter van het leuke DIY blog Gras Tussen Je Tenen.

Foto: Bron
Categorie: Seksleven
Zoekwoorden: , , , ,

Zo wordt succesvol leven een eitje.

Klopt, de woordspeling is flauw. Maar het is wel waar. Lees ons gratis eBoek met tips voor een leuker leven.


Reacties

Reacties zijn gesloten.

Foto: Bron
Categorie: Seksleven
Zoekwoorden: , , , ,
Disclaimer
Privacy
Cookies (+ recept)
Servicenest
© 2004-2016, soChicken®. Alle rechten voorbehouden.
soChicken is onderdeel van soChicken Studios.

Ontvang het soChicken stappenplan naar een leuker leven

Ontdek gratis hoe je je leven leuker en eenvoudiger maakt, met ons populaire stappenplan naar een leuker leven. Ruim 90.000+ lezers gingen je voor. Download nu gratis.

We zullen je niet spammen en je gegevens blijven tussen ons.