Vrij van geldzorgen

Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Vrij van geldzorgen Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

Hoe gebruik je je inkomen om een goed leven te bouwen? In deze Bundel bespreken we een manier om geldstress op te lossen.

Bouw een goed leven met je geld

Op welke manier kun je je geld het beste beheren om je levenskwaliteit te ondersteunen? In deze Bundel zoeken we het uit.

Ontdek de kracht van de stuwdamtheorie en leer over de magie van het ontkoppelen van je inkomen. Verander je band met geld en gebruik het om je levenskwaliteit te vergroten in kleine, praktische stappen.

Reken af met geldzorgen, zodat je je aandacht kunt richten op zaken die je wel blij maken.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,3.

 • Siti: "Deze bundel geeft veel informatie hoe je kanen moet sparen om een buffer te hebben. Voor in nood gevallen of een bepaalde doel! "
 • Max: "Interessant, mooi geillustreerd met de rivier en de spaarbekken. Als feedbackpuntje eventueel een deel toevoegen om een percentage van het spaarbekke te beleggen. Dat kan tegenwoordig al vanaf 50 euro per maand als je het zelf doet."
 • Maartje: "Inspirerend en weer bewust geworden van de financien en hoe dit overzichtelijk geregeld kan worden. Energiegevend :-)"
 • Carla: "bevestigd grotendeels mijn manier van leven met rust, heerlijk gevoel"
 • Monique: "Meeste deed ik al maar toch nog wat kleine tips meegekregen "
 • Sarah: "Duidelijke uitleg, heb heel veel gehad aan het broednest begroting excel pagina. Eindelijk weer een beetje duidelijkheid hier. Bedankt."
 • Marielle: "Erg interessant, ik dacht dat wij dit al deden. Maar wij doen het eigenlijk andersom. We berekenen hoeveel we uitgeven per maand en de rest gaat automatisch naar de spaarrekening. Ik ga het zeker overwegen om het om te draaien. Het doel van 6 maanden vind ik ook erg mooi."
 • Joke: "goed bruikbare informatie , ook al "weet " ik heel veel dingen al wel en heb ik overal potjes voor . het heeft het inzicht vergroot in waar de lekkage zit en wanneer en waardoor .. bedankt , ik ga het vast nog eens doornemen "
 • Wijnie: "Ik ben al een poosje bewust met geldzaken bezig, dus een aantal dingen deed ik al. Het was fijn om de bevestiging te krijgen dat ik op de goede weg ben. En het Excel-sheet is reuze handig, de eerste keer dat zoiets ook daadwerkelijk voor mij werkt! En de stuwdam-theorie, van jezelf een lager salaris uitkeren, was echt een eye-opener! Metafoor was sowieso mooi verwerkt en verder uitgewerkt door alle sessies heen, en de bundel was heel toegankelijk en helder geschreven. Overall: 10+ "
 • Wendy: "Vooral de laatste tip zal voor veel mensen waardevol zijn: extra geld niet meteen uitgeven."
 • Bertus: "Eerlijkgezegd vond ik sessie 7 het meest ongewoon en verfrissend misschien eens proberen met vaste lasten en nog een deel zakgeld voordeel is ook dat de extra,s zoals vakantiegeld belastingteruggave enandere incidentele dingen dus automatisch NIET op de gewone rekening komen"
 • Andy: "Zeer leerzaam "
 • Els: "Ik ga zeker deze methode proberen. Op dit moment is dit heel spannend omdat mijn baan op de tocht staat, maar de afgelopen jaren ging het financieel niet goed en ik wil een nieuwe manier proberen. Dank je wel voor deze tip"
 • Jette: "Jouw uitleg Jelle blijkt de manier om mijn autistiche jongens het fenomeen geldbeheer uit te kunnen leggen??"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 46% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en tijdelijk beschikbaar met 46% korting.