Vrij van geldzorgen

Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Volg deze online cursus

Vrij van geldzorgen Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

Hoe gebruik je je inkomen om een goed leven te bouwen? In deze Bundel bespreken we een manier om geldstress op te lossen.

Bouw een goed leven met je geld

Op welke manier kun je je geld het beste beheren om je levenskwaliteit te ondersteunen? In deze Bundel zoeken we het uit.

Ontdek de kracht van de stuwdamtheorie en leer over de magie van het ontkoppelen van je inkomen. Verander je band met geld en gebruik het om je levenskwaliteit te vergroten in kleine, praktische stappen.

Reken af met geldzorgen, zodat je je aandacht kunt richten op zaken die je wel blij maken.

Start online cursus direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,3.

  • Douwina: "echt supper! ik heb hem nu twee keer gedaan en probeer hem volledig uit mijn hoofd te kennen. Een zeer waardevolle bundel voor mij, mijn toekomst en mijn zelfbeeld. Ik wilde dat deze bundel gewoon in een boekje was, dan had ik hem zo bij mijn belangrijke papieren gedaan om hem regelmatig in te zien en te gebruiken en vooral om mij te blijven motiveren om het op deze manier te doen. Bedankt jelle!!!!!!"
  • Catharine: "Fantastisch, al twee jaar bezig sinds je boek te hebben gelezen en nu al een flijke spaarbuffer opgebouwd. En het geeft inderdaad zoveel vrijheid qua gevoel. Nu deze bundel gedaan als reminder."
  • Mariska: "Gelijk aantal akties uitgezet, top .. dank je wel"
  • Cora: "Goede invlashoek om met je geld om te gaan. Het maakt niet uit hoe hoog je inkomsten zujn, je kunt dit altijd toepassen. Vooral het inzicht dat je extra geld niet op hoeft te maken - hoe voor de hand liggend ook - spreekt me aan. "
  • Myrthe: "Mooie motivatie, nuttig! "
  • Caroline: "Interessant !! Geeft me structuur en een plan om beter met men financies om te gaan, juist in een fase vn men leven dat ik dit dringend nodig heb "
  • Josine: "Top. Veeel praktische tips en links naar relevante websites om meteen aan de slag te gaan. Een link naar de jaarvergoeding van Nibud kan ook handig zijn! Die heb ik gebruikt voor de uitwerking."

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Het Broednest van soChicken begeleidt je richting een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Leden van het Broednest krijgen onbeperkt toegang tot alle onderdelen. Je lidmaatschap is bovendien altijd opzegbaar.

Onbeperkt toegang tot:
Tientallen compacte cursussen
Challenges
Videomeditaties
Stappenplannen
Community
Mobiele app
Nieuwe onderdelen
Exclusieve extra's
 
Periode Maandelijks Jaarlijks
Prijs €9,99 per maand €8,33 per maand
99,99 euro per jaar
Korting - 2 maanden gratis
Altijd opzegbaar
 
Selecteer Selecteer
Ik wil eerst meer informatie