Verminder je onzekerheid snel met mijn vernieuwde zelfvertrouwen cursus ☀️ Bekijk nu

Grenzen en compassie

Liefdevol omgaan met moeilijke mensen

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Grenzen en compassie Liefdevol omgaan met moeilijke mensen

Hoe kun je liefdevol omgaan met de moeilijke mensen in je leven? In deze Bundel vind je handvatten.

Moeilijke mensen zijn overal

Ja - en ze kunnen je het leven behoorlijk zuur maken. Je kunt mensen niet veranderen en soms heb je zelfs weinig keus of je met ze om wilt gaan. Maar je kunt wel een heleboel doen om relaties met moeilijke mensen werkbaar en acceptabel te maken.

In deze Bundel vind je handvatten en inzichten die je helpen succesvol en liefdevol om te gaan met moeilijke mensen. Zo verminder je de negatieve energie en maak je je leven makkelijker.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,3.

 • Fleur: "Heel verhelderend, ook het stukje zelf reflectie."
 • Linda: "Ja, ik had niet verwacht er iets uit te halen, maar doe dot toch wel. Het gaat inderdaad om mensen en bewust doseren os beter dan alles uit angst afkappen of uit de weg gaan. Ik kan mezelf ook sterker maken en beschermen zonder van me af te trappen "
 • Petra: "Fijne bundel, die weer even voor je op een rijtje zet hoe je met dit soort situaties om kunt gaan, zonder jezelf te verliezen."
 • Maud: "Ik vond het erg leerzaam Geleerd hoe om te gaan op een positieve manier met moeilijke mensen "
 • Willeke: "Veel geleerd en beter inzicht gekregen over mijzelf en mijn eigen gedachten over mensen. Ik geef iedereen een kans!"
 • Marga: "Duidelijk..wel lastig in de praktijk.."
 • Debby: "Ik heb hier zeker wat aan gehad en ga er mee aan de slag!"
 • Tineke: "Heel fijn. Veel aan gehad."
 • Cindy: "Ik heb er erg veel aan gehad! "
 • Eline: "heel mooi en logisch opgezet. diep luisteren is een belangrijke vaardigheid waarin ik door deze bundel al erg gegroeid ben. "
 • Daphne: "Een hele waardevolle bundel. Deze bundel heeft mij zoveel inzicht gegeven in hoe je naar een persoon kan kijken en hoe je kan handelen in situaties waarin je jezelf als het ware kwijt raakt. Deze bundel (les) geeft mij de mogelijkheid om beter te luisteren naar personen, het gedrag te analyseren en voor mezelf grenzen aan te geven in hoeverre dit gedrag mij gelukkig/ongelukkig maakt. Nu 1 dag, na 1 sessie voelde ik al verbetering, wat een inzicht. Wauw, bedankt! 100 maal. "
 • Jolanda: "Mooie praktische inzichten "
 • Liesbeth: "Positieve heldere en duidelijke omschrijving hoe om te gaan met diegene die je als moeilijk ervaart in je leven van alledag. "
 • Mieke: "dit is wat ik ervan hoopte. ook goed om uitgedaagd te worden te reflecteren en om een brief te schrijven. Dit had ik anders nooit gedaan"
 • Marinka: "Onvoirstelbaar veel inzichten waar ik flink met mezelf geconfronteerd werd en heel veel van geleerd heb! Direct toepasbaar en binnen een paar dagen al resultaat, vooral in mezelf richting de moeilijke persoon in mijn leven. Aanrader voor iedereen die niet als kluizenaar op de wereld is! Dank je Jelle!"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 46% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en tijdelijk beschikbaar met 46% korting.