TIJDELIJK - Ontvang nu 46% korting op het Broednest. 🚀 Lees meer

Het is goed zoals het is

Negatieve gevoelens leren loslaten

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Het is goed zoals het is Negatieve gevoelens leren loslaten

In deze bundel laat ik zien hoe je beter wordt in je negatieve gevoelens loslaten, zodat je meer vrijheid en rust ervaart.

Loslaten - hoe doe je dat?

Word je regelmatig geconfronteerd met negatieve gevoelens? In deze bundel laat ik zien hoe je negatieve gevoelens kunt loslaten. Ontdek hoe je meer vrijheid, rust, ruimte en liefde ervaart.

In deze bundel deel ik een praktische oefening die je dagelijks kunt herhalen. Daarnaast laat ik zien wat die negatieve gevoelens precies zijn, zodat het eenvoudiger wordt om jezelf te bevrijden van die knoop in je buik.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 8,9.

 • Maaike: "Super goede bundel om even stil te staan bij wat er eigenlijk gebeurt in je hoofd als je in je eigen negatieve gedachten blijft roeten. Je kan ze beter observeren en daarna loslaten. Want dan zijn ze weg en dan hoef je ze niet nog een keer weer op te zoeken of komen ze onaangekondigd weer op bezoek. Voorbeeld: Als jouw buren vervelend zijn en je denkt iedere keer nou laat maar ik verhuis over 4 jaar wel een keer en je gaat weer naar binnen en je buren doen nog 4 jaar lang iedere keer hetzelfde en 4 jaar lang zit jij je op te vreten zonder dat het (waarschijnlijk kleine) probleem wordt opgelost. Dan ben je daar dus 4 jaar lang je energie aan kwijt. Terwijl als jij bij je buren aanbelt en vraagt of je even binnen mag komen voor een kopje thee en ze dan rustig verteld waar je tegen aan loopt en wat jouw wonen naast hun minder prettig maakt. Dan kunnen zij daar iets mee, daaraan werken. En dan loop jij vrolijk de deur uit en zal het probleem misschien nog een aantal keer terugkomen omdat het nog in het systeem zit van je buren. Maar als je eerlijk tegen ze blijft gaat het langzaam uit hun systeem omdat ze er steeds aan herinnert worden dat ze erop moeten letten. Als jij je gedachten 4 jaar lang maar gewoon er laat zijn en er niets mee doet en je er iedere dag dieper inzinkt. Is het veel moeilijker dan wanneer je deze meteen aanpakt. Kijk en luister naar wat er gebeurt in je hoofd en waarom. Accepteer waarom het gebeurt en laat het los. Zo kun jij veel blijer verder leven. "
 • Susan: "Mooie opbouw, laatste twee sessies waren te kort. Weinig diepgang. Beter 1 sessie van maken. Positieve feedback vanuit mijn kant. ;-)"
 • Dineke: "Enige overlap met de bundel over een onrustig gevoel, maar voor mij goed om ze beide door te nemen en met de praktische oefening aan de slag te gaan."
 • Monique: "Nog nooit zo naar gekeken. Mooie nieuwe zienswijze om te proberen "
 • Peter: "Duidelijk!"
 • Janneke: "Het is goed om deze bundel te blijven toepassen. Ik vind het heel fijn te lezen dat dit onderwerp blijvend is in je leven omdat ik steeds gedacht heb, ben ik nou zo labiel met al mijn gevoelens. Of waarom kan het bij mij nooit is goed gaan. Niets voelen gaat gelukkig nooit gebeuren. Ben wel heel blij dat ik al eerder onrealistische en angst gevoelens heb behandeld."
 • Christel: "Ik kreeg plotseling het inzicht dat ik in een negatief gedachtepatroon bleef steken"
 • Sonja: "Het biedt mij een nieuwe kijk op het probleem. Zo leerzaam. Dankjewel."
 • Suzan: "Fijne reminder van de inzichten die geboden worden."
 • Annemarie: "Simpel, maar leerzaam, waardoor denk ik al snel verbetering"
 • Margreth: "Heel helder en duidelijk gemaakt. Makkelijk toepasbare oefening in het dagelijkse leven. "
 • Henriette: "Leerzaam, geeft nieuwe inzichten. "
 • Rene: "Heel goed, praktisch, nuchter en duidelijk. "
 • Marjan: "een duidelijke uitleg, wat goed werkt en waardoor ik meer vertrouwen krijg !"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 31% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en nu beschikbaar met 31% korting.