Goed genoeg voor mij

Perfectionisme loslaten

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Goed genoeg voor mij Perfectionisme loslaten

Houdt je perfectionisme je aan de grond? Ervaar je onrust, stress en uitstelgedrag? Je kunt je perfectionisme overwinnen. Deze Bundel helpt.

Vrij van perfectionisme

Je hebt allerlei plannen en ideeën over hoe je je dromen waar gaat maken. Maar die plannen zijn zo groot en overweldigend, dat je in werkelijkheid helemaal niets doet.

Perfectionisme leidt tot uitstelgedrag, stress, angst en zelfs burnout. Je loopt rond met een chronisch gevoel dat je niet goed genoeg bent en je leven voelt zwaar en stroperig.

Geen zorgen, perfectionisme is aangeleerd gedrag, en je kunt het ook weer afleren. Perfectionisme overwinnen doe je in kleine stappen. Deze Bundel helpt je vooruit.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,4.

 • Jose: "Geleerd dat ik niet alles perfect hoef te doen en niet perfect hoef te zijn. En dit ook niet van anderen kan verwachten. Zo voel ik me goed zoals ik ben. Als ik terugval heropen ik deze bundel weer."
 • Lisa: "Duidelijk, overzichtelijk, en ik ga m zeker opnieuw volgen!"
 • Eline: "ik vond het fijn dat hij best wel lang was, dat ik er door elke dag een stap te doen best wel een tijdje "in" zat. de soort samenvatting helemaal aan het eind is erg nuttig."
 • Jose: "Heel waardevol! Na 2e x doorlopen merk ik dat ik al veel toegepast heb waardoor nu meer zelfvertrouwen. Dank!"
 • William: "De duidelijkheid van tekst leuk opgezet, maar nu aan de slag ermee"
 • Miranda: "Voor mij een zeer leerrijke en inzichtgevende bundel *dank je wel*"
 • Veerle: "Perfectionisme kan op 1 vlak. Iedereen lijkt het ergens in zich te hebben. Het klinkt positief, maar het is het niet.... "
 • Bernadett: "Veel over mezelf geleerd, en beseft. Ik ben blij maar is een lange weg.. "
 • Yovina: "Duidelijke en leuke bundel. Moet hem zeker nog een paar keer opnieuw doen."
 • Wim: "Deze bundel doorwerkend, kom je door de vragen voor jezelf te beantwoorden op gedachten en inzichten, die nieuw voor je zijn. Het helpt zeker als je zo nu en dan teruggaat naar eerdere onderdelen en dan kijkt wat je toen hebt ingevuld. Dat brengt je weer een stuk verder in je denk proces."
 • Marjolein: "Hallo Jelle , ik neem aan dat jij dit als review leest. Kort gezegd , het Broednest werkt fantastisch voor mij ,geweldig ,ik ben liever voor mijzelf n de wereld om mij heen. Sinds augustus zit ik erin en blijkt voor mij de missing link voor een blij en vooral ontspannen leven , mij niet meer zo snel overweldigd voelen en energie en tijd overhoudend. Geweldig, ik heb een flink aantal mensen ,vooral van die alleenwonende singles , net als ik :^) het aangeraden om Sochicken eens aan te gaan. Tijdens een " Corona dip " van de zomer puur toevallig door googlen op jouw Sochicken gestuit, op de eerste de beste maandag opeens positieve input voor die week in de postbus.. h ,ik ben niet alleen ,leuk steuntje voor de nieuwe week, moet soms wat gniffelen om de luchtigheid die je in de serieuze thema' s legt..en door rake thema's via bundels , het Broednest aangegaan. Jij hebt voor mij exact de juiste aanpak, toon, die mij zeker 2x per dag moeiteloos mijn Eierdoos laat openen, knap van je bij dit bevlogen tiep (62 ), die zichzelf aardig vooruit gebrand heeft in een te groot huis & tuin, 12 jaar intensieve mantelzorg en palliatief verpleegberoep. Nu was ik al goed bezig door mij 5 jaar terug ivm angst voor burnout te laten doorgronden bij een GGZ praktijk .. trauma 's moesten met emdr aangepakt en mijzelf daarna opnieuw moeten "uitvinden ". In corona tijd weer wat meer gespannen, mijzelf opdrachten gevend , aan het rennen af en toe , herkende ik oude mechanismen en ging googlen op iets om beter te balanceren en belandde op Sochicken . Naast goed gewoon leuk ! Je hebt net de juiste toon, aanpak , die mij tot nu heel soepel 2x per doos of vaker mijn Eierdoos doen openen om aan de slag te gaan. Sowiezo voor de meditaties. Of met thee op de bank stukje lezen etc. En dan dat boompje om te planten als beloning voor het afronden van een bundel vind ik ijzersterk bedacht door jou. De wereld laten meezeilen op weg naar eigen vrede , heel mooi n stimulerend ! Dit alles is ,denk ik ,doordat je echtheid uitstraalt, ervaringsdeskundige bent zo te lezen , liefde hebt gevonden en dit uitstraalt. Veel geluk voor jou en je gezin , lieve groeten van Marjolein uit Westervoort. "
 • Patrice: "Heel goed hoe je snel tot inzicht komt dat het om kleine stappen en niet om het uiteindelijke doel, die onoverkomelijke berg gaat. Heel verhelderend en eenvoudig toepasbaar!"
 • Tinka: "Goed, ik ben al aan de slag gegaan en zal hier ook verder mee gaan. Ik merk dat sinds ik lid ben van sochicken dat ik toch al over veel dingen anders denk, alleen maar in mijn voordeel"
 • Quintin: "Met kleine stapjes kom je er ook!!"
 • Evelyne: "Weer praktische tips en goede vragen door inzichtelijk te maken welke zaken je wel voor al kaar hebt gekregen"
 • Najade: "Fijne bundel. Vooral het opdelen van een groter doel in hele kleine stapjes die gefocust zijn op wat je doet of hoe lang ipv het resultaat is voor mij een goede strategie om mee aan de slag te gaan, omdat ik merk dat ik daarmee makkelijker aan de slag ga en het ook makkelijker is om achteraf er een goed gevoel over te krijgen"
 • Monique: "Richten op kleine succesjes en behapbaar maken van projecten"
 • Liesje: "Jelle weet op zo'n fijne warme manier je stap voor stap te begeleiden om je mindset te veranderen, beter in je vel te zitten en ik kan iedere bundel aanraden. Jelle je bent top en je hebt me de afgelopen periode zo enorm geholpen, dat is goud waard!!! "
 • Natasja: "Fantstische bundel"
 • Anita: "Ik ben goed zoals ik ben"
 • Wilma: "Door kleinere stappen te maken van grotere dingen, heb ik al een paar drempels genomen. Het idee dat het niet meteen goed hoeft te zijn. Dat er later nog aan gesleuteld mag worden.. Dat is een eye opener. Ik voel nu ook de ruimte om minder geslaagde projecten uit het verleden bij te schaven. "
 • Jurgen: "Duidelijke uitleg, goed opgezet,..."
 • Xufei: "Fijne tips! Dank! :D"
 • Laura: "Nuttige leerrijke stappen!"
 • Jos: "Ik verwachtte het voor de start van deze bundel niet maar hij helpt mij enorm de drempel over te stappen om kleine stappen te blijven zetten"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 47% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en nu bovendien TIJDELIJK beschikbaar met 47% korting. 🚀


© 2004-2022, soChicken® broeden op een leuker leven.
Alle rechten voorbehouden.
Met 💛 vanuit Delft, voor iedereen. 🌈