Jaloezie tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere jaloezie. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over jaloezie en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Ik ben jaloers - jaloezie overwinnen »

Jaloezie is een van de schadelijkste emoties die je kunt hebben. Het beïnvloedt jou en je omgeving negatief. Het is dus slim om jaloezie te overwinnen.

Vergelijk Jezelf om je Beter te Voelen »

Jezelf vergelijken met anderen is niet altijd een goed idee aangezien het kan leiden tot jaloezie en afgunst. Toch kun je vergelijken inzetten om je snel beter te voelen en jezelf te relativeren.

Liefde of Angst: De Keuze die je Leven Verandert »

In iedere situatie in je leven bepaal je zelf welk gevoel je hierbij ervaart. Wat gevoelens betreft heb je echter maar twee keuzes. Welke keuze maak jij?

Je Lichaam Wijst je de Weg »

Vraag je je af of je op de goede weg zit? Je lichaam vertelt je precies wat je moet weten. Luister naar je lijf en ontdek hoe je met weinig moeite gezonder en gelukkiger wordt.

Leven met de wet van geven en ontvangen »

Mensen die veel geven ontvangen ook meer. Dat is de strekking van de wet van geven en ontvangen, een spirituele wet die je leven kan veranderen. Als je erop durft te vertrouwen.

Echte Liefde is Leren Loslaten »

De kracht van echte liefde schuilt niet in vasthouden maar in loslaten. Verbeter je relatie door je partner los te laten, en geniet van een nieuwe dimensie in jullie relatie.

Vergelijk jezelf niet - 5 redenen om je eigen pad te bewandelen »

1. Jij moet jouw taken vervullen Jij hebt een unieke mix van talenten, levenslessen, wijsheden, interesses en passies. En met die unieke mix kun jij dingen doen die vooral bij jou passen. De doelen die jij nastreeft in je leven zijn uniek voor jou....

27 Tips om je vriendschappen te versterken »

Je vrienden zijn goud waard Ja, het is een cliché, maar het is waar. Goede vriendschappen vormen een enorme bron van geluk, blijdschap, steun en troost. En door je best te doen om je vriendschappen te versterken, maak je zowel jezelf als je vrienden...

Hoe het komt dat ik zoveel kan reizen »

In 2016 was ik ruim 6 maanden van huis. Hoe kan het dat ik zoveel kan reizen? In dit artikel leg ik uit hoe het zit, en ontdek je hoe jij hetzelfde kunt doen.

3 tips voor meer zelfliefde + verjaardag traktatie »

Met meer zelfliefde wordt je leven beter. Ontdek drie tips voor meer zelfliefde, en maak gebruik van mijn eenmalige verjaardag traktatie!

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Zingen | Gezond Eten | Picknicken | Ontspanningsoefeningen | Rust In Je Hoofd | Orgasme | Meditatie | Gezonde Tussendoortjes | Moeilijke Stoelgang | Feng Shui |