Jaloezie tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere jaloezie. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over jaloezie en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Ik ben jaloers - jaloezie overwinnen »

Jaloezie is een van de schadelijkste emoties die je kunt hebben. Het beïnvloedt jou en je omgeving negatief. Het is dus slim om jaloezie te overwinnen.

Vergelijk jezelf om je beter te voelen »

Vergelijken is slecht voor je zelfvertrouwen Je hebt het vast weleens gehoord: Stop met vergelijken en ga uit van je eigen kracht. Door jezelf te vergelijken met andere mensen kun je jezelf belemmeren en je zelfvertrouwen beschadigen. Dat vergelijk...

Liefde of Angst: De Keuze die je Leven Verandert »

In iedere situatie in je leven bepaal je zelf welk gevoel je hierbij ervaart. Wat gevoelens betreft heb je echter maar twee keuzes. Welke keuze maak jij?

Je Lichaam Wijst je de Weg »

Vraag je je af of je op de goede weg zit? Je lichaam vertelt je precies wat je moet weten. Luister naar je lijf en ontdek hoe je met weinig moeite gezonder en gelukkiger wordt.

Leven met de wet van geven en ontvangen »

Mensen die veel geven ontvangen ook meer. Dat is de strekking van de wet van geven en ontvangen, een spirituele wet die je leven kan veranderen. Als je erop durft te vertrouwen.

Liefde en loslaten - echte liefde is leren loslaten »

De kracht van echte liefde schuilt niet in vastklampen maar in loslaten. Verbeter je relatie door je partner los te laten, en geniet van een nieuwe dimensie in jullie relatie.

Vergelijk jezelf niet - 5 redenen om je eigen pad te bewandelen »

1. Jij moet jouw taken vervullen Jij hebt een unieke mix van talenten, levenslessen, wijsheden, interesses en passies. En met die unieke mix kun jij dingen doen die vooral bij jou passen. De doelen die jij nastreeft in je leven zijn uniek voor jou....

27 Tips om je vriendschappen te versterken »

Je vriendschappen vormen een belangrijke bron van geluk. Zowel in goede als minder goede tijden. Met deze tips versterk je je vriendschappen, en maak je zowel jezelf als je vrienden gelukkiger!

Hoe het komt dat ik zoveel kan reizen »

“A good traveler has no fixed plans, and is not intent on arriving.” Lao Tzu De blauwdruk voor mijn leven Een boek dat je hele leven op zijn kop zet - dat kom je niet vaak tegen. Het overkwam mij in 2007, tijdens mijn afstudeerstage. Mijn stagebed...

3 tips voor meer zelfliefde + verjaardag traktatie »

Met meer zelfliefde wordt je leven beter. Ontdek drie tips voor meer zelfliefde, en maak gebruik van mijn eenmalige verjaardag traktatie!

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Open Minded | Getting Things Done | Stoppen Met Roken | Picknick | Paasbrunch | Liefdesverdriet | Gezond Ontbijt | Waarom Gaan Mannen Vreemd | Groente Smoothies | Groene Smoothies |