Je bent een leuk mens

Precies - kun je je voorstellen wat het voor je zou betekenen als je je dit op een dagelijkse basis zou beseffen? Wanneer je die giftige, negatieve, ellendige gedachten die je over jezelf hebt niet langer serieus zou nemen?

Niet alleen ontwikkel je meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Je ervaart ook minder stress, angst en paniek. Je wordt kalmer en warmer richting anderen en bent in een betere positie om je doelen te bereiken.

In deze Bundel bespreken we inzichten en technieken om hier beter in te worden. Zullen we aan de slag gaan? Je verdient dit. 😁

Start direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,5.

  • Musette: "Deze bundel helpt me echt. Ik heb het script nu in mijn telefoon staan en vanaf morgen lees ik de zinnen na mijn meditatie hardop op. Heel fijne bundel die me stapje voor stapje vooruit helpt. "
  • Phyllis: "Ik ga er mee aan de slag. Hij was in ieder geval inspirerend. Ik gebruik een dagboek app waarin ik mijn negatieve gedachten eens een tijdje ga bijhouden, zodat ik daar ook gerichte positieve gedachten tegenover kan plaatsen. "
  • Eline: "de logische opbouw en de prompts, de lijst met voorbeelden, het script. ik merk het nu op wanneer ik negatief over mezelf praat in het bijzijn van anderen, dus het sijpelt door :-)!"
  • Margreeth: "Deze ga ik meteen nog een keer opnieuw doen. Ik denk dat ik weer een hele grote stap zet naar een beter besef van wie ik ben en mag zijn."
  • Caroline: "Ikvind het zeer interessant en praktische tools worden aangereikt"
  • Baukje: "Goede voorbeelden en goed advies. Daar heb ik wa t aan. Dank je wel. "
  • Marjon: "Kleine stappen, heldere taal en positief "
  • Heidi: "Je maakt me ervan bewust dat ik dat ook doe. Me naar beneden halen om niet egotripperig over te komen. En waarom dat niet hoeft. Fijn!"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag