Lekker eieren leggen

Je dag plannen met de eierdoostheorie

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Lekker eieren leggen Je dag plannen met de eierdoostheorie

Met de eierdoostheorie plan je je dag effectiever. Zo krijg je meer gedaan met minder stress - in slechts 3 minuten per dag.

Je dag plannen voor minder stress

De eierdoostheorie is een krachtig maar eenvoudig productiviteitssysteem dat ik voor het eerst op soChicken publiceerde in 2009.

Sindsdien zijn tienduizenden lezers ermee aan de slag gegaan. En met goede reden: de eierdoostheorie helpt je meer bereiken met veel minder stress.

Zijn ingewikkelde time-management systemen niets voor jou? Raak je overweldigd door todo apps en ellenlange takenlijsten? De eierdoostheorie helpt je je doelen realiseren met minder moeite - in slechts 3 minuten per dag.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,2.

 • Chantal: "Een super eye-opener!! Ik werk nu al enige tijd met de eierdoostheorie en het geeft mij richting aan de dag, zonder dat ik overweldigd wordt door alles wat er allemaal moet gebeuren. Ik merk dat ik juist veel meer doe: mijn drie eieren zijn mijn doel voor de dag en alles wat ik nog daarbij kan doen (de kwartel-eitjes) is extra. Dit geeft rust, waardoor ik mij veel meer kan focussen en de taken dus ook sneller kunnen worden afgerond! Top!"
 • Silvia: "Nuttig "
 • Nelva: "Zeer helder, duidelijk en goed uiteengezet voor het toepassen in de praktijk. "
 • Jose: "ja, handige tips en het is me vandaag gelukt. Goed gevoel."
 • Inge: "Super om het nog eens op te frissen. Ik heb jaren geleden de cursus via SoChicken gevolgd, maar was ondertussen wel even terug vervallen in een veel te lange takenlijst. Vandaag eerste 3 geplande taken afgerond, en weer 3 nieuwe klaargezet! ?"
 • Sherana: "Gisteren heb ik de eierdoos theorie toegepast en ik begrijp waarom dit goed is voor mijn zelfvertrouwen. Halverwege de middag had ik al mijn taken voltooid en dat gaf mij echt een voldaan gevoel."
 • Martijn: "Een mooi klein proces om toe te voegen aan gewoontes."
 • Ine: "De simpele manier van werken!"
 • Monique: "Het helpt als je het gevoel hebt dat je succes hebt dat stimuleert"
 • Ilse: "Leerrijk "
 • Tess: "Enorm duidelijk, makkelijk en het geeft zoveel motivatie om altijd door te gaan en doelen te bereiken. "
 • Tim: "Tip van maximaal 3 eieren is goed, doorgaans teveel op mijn lijst genoteerd. Verder ben ik erachter dat ik hele grote eieren moet opknippen ik kleinere eitjes. Lekker thanks "
 • Moira: "Het werk voor mij, alleen zijn de eieren soms te groot. Kan soms niet goed inschatten wat ik mij op de hals haal. Maar goed, door oefening kan ik ze wel kleiner gaan maken denk ik."
 • Jet: "Fijn om bewuster je tijd in te delen door kleine stappen te zetten. Door bezig te blijven "werken" zelfs met kleine stapjes ga je vooruit zonder dat vervelende gevoel van stilstaan"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Ik wil meer weten over het Broednest...

Broednest is altijd opzegbaar en beschikbaar vanaf €1,85 per week.