Het is goed zoals het is

Negatieve gevoelens leren loslaten

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Het is goed zoals het is Negatieve gevoelens leren loslaten

In deze bundel laat ik zien hoe je beter wordt in je negatieve gevoelens loslaten, zodat je meer vrijheid en rust ervaart.

Loslaten - hoe doe je dat?

Word je regelmatig geconfronteerd met negatieve gevoelens? In deze bundel laat ik zien hoe je negatieve gevoelens kunt loslaten. Ontdek hoe je meer vrijheid, rust, ruimte en liefde ervaart.

In deze bundel deel ik een praktische oefening die je dagelijks kunt herhalen. Daarnaast laat ik zien wat die negatieve gevoelens precies zijn, zodat het eenvoudiger wordt om jezelf te bevrijden van die knoop in je buik.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 8,9.

 • Marjo: "eyeopener"
 • Bianca: "Super bundel, je kunt het direct toepassen en je merkt gelijk hoe vaak je negatieve gevoelens hebt. Je wordt je er bewust van en het zo fijn om je gevoelens toe te laten en te accepteren. Dit geeft zoveel meer rust en meer energie. "
 • Wendy: "Heel duidelijk en een mooie aanvulling op de podcasts die ik nu luister "
 • Helma: "Geweldig hoe op een eenvoudige manier waar je zelf niet op komt je wordt uitgelegd doormiddel van voorbeelden hoe je dingen kunt aanpakken"
 • Maaike: "Super goede bundel om even stil te staan bij wat er eigenlijk gebeurt in je hoofd als je in je eigen negatieve gedachten blijft roeten. Je kan ze beter observeren en daarna loslaten. Want dan zijn ze weg en dan hoef je ze niet nog een keer weer op te zoeken of komen ze onaangekondigd weer op bezoek. Voorbeeld: Als jouw buren vervelend zijn en je denkt iedere keer nou laat maar ik verhuis over 4 jaar wel een keer en je gaat weer naar binnen en je buren doen nog 4 jaar lang iedere keer hetzelfde en 4 jaar lang zit jij je op te vreten zonder dat het (waarschijnlijk kleine) probleem wordt opgelost. Dan ben je daar dus 4 jaar lang je energie aan kwijt. Terwijl als jij bij je buren aanbelt en vraagt of je even binnen mag komen voor een kopje thee en ze dan rustig verteld waar je tegen aan loopt en wat jouw wonen naast hun minder prettig maakt. Dan kunnen zij daar iets mee, daaraan werken. En dan loop jij vrolijk de deur uit en zal het probleem misschien nog een aantal keer terugkomen omdat het nog in het systeem zit van je buren. Maar als je eerlijk tegen ze blijft gaat het langzaam uit hun systeem omdat ze er steeds aan herinnert worden dat ze erop moeten letten. Als jij je gedachten 4 jaar lang maar gewoon er laat zijn en er niets mee doet en je er iedere dag dieper inzinkt. Is het veel moeilijker dan wanneer je deze meteen aanpakt. Kijk en luister naar wat er gebeurt in je hoofd en waarom. Accepteer waarom het gebeurt en laat het los. Zo kun jij veel blijer verder leven. "
 • Martin: "Heel erg leerzaam! Het is echt goed toe te passen en ga me hier zeker meer in verdiepen aan gezien het bij mij direct resultaat heeft! Nog tips toevallig?"
 • Els: "Inzichtelijk"
 • Truus: " "
 • Joelle: "Een hele fijne bundel! Ik probeer de oefening zoveel mogelijk toe te passen. Dank Jelle!"
 • Yvonne: "Heldere uitleg , had nog wel diete op langer mogen zijn met meer oefeningen "
 • Kim: "Wat een bewustwording door deze bundel!! "
 • Bas: "Erg duidelijk"
 • Melissa: "Goede inzichten"
 • Linda: "Geeft hoop dat het mij uiteindelijk gaat lukken "
 • Babette: "Door deze bundel te lezen werd ik al rustiger. Als ik het nu ook nog op de juiste momenten toe kan passen, kan ik me alleen nog maar voorstellen hoe ik me dan voel. Geweldig en fijn geschreven."
 • Bianca: "Duidelijk wat ik kan verbeteren. Ik kan meteen aan de slag"
 • Theo: "Goed,veel inzicht in hoe te handelen "
 • Annemarie: "Simpel, maar leerzaam, waardoor denk ik al snel verbetering"
 • Tiny: "heel mooi om deze bundel te lezen, het is op mijn lijf geschreven, ik ben heel gevoelig voor wat iemand zegt tegen mij , en deze gevoelens zoals beschreven door jouw jelle helpen mij om toch meer en meer los te laten wat ik hoor en vast hou"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 40% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en nu beschikbaar met 40% korting.


© 2004-2022, soChicken® broeden op een leuker leven.
Alle rechten voorbehouden.
Met 💛 vanuit Delft, voor iedereen. 🌈