Verminder je onzekerheid snel met mijn vernieuwde zelfvertrouwen cursus ☀️ Bekijk nu

Het is goed zoals het is

Negatieve gevoelens leren loslaten

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Het is goed zoals het is Negatieve gevoelens leren loslaten

In deze bundel laat ik zien hoe je beter wordt in je negatieve gevoelens loslaten, zodat je meer vrijheid en rust ervaart.

Loslaten - hoe doe je dat?

Word je regelmatig geconfronteerd met negatieve gevoelens? In deze bundel laat ik zien hoe je negatieve gevoelens kunt loslaten. Ontdek hoe je meer vrijheid, rust, ruimte en liefde ervaart.

In deze bundel deel ik een praktische oefening die je dagelijks kunt herhalen. Daarnaast laat ik zien wat die negatieve gevoelens precies zijn, zodat het eenvoudiger wordt om jezelf te bevrijden van die knoop in je buik.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 8,9.

 • Kim: "Wat een bewustwording door deze bundel!! "
 • Kiki: "Geeft duidelijkheid en bevestiging voor het omgaan met negatieve gevoelens "
 • Maike: "Zo fijn te ontdekken dat een simpele oefening je kijk op jezelf en het leven voorgoed kan veranderen! Wel super belangrijk om het dan ook echt te doen! Ook als je denkt dat het geen zin heeft...?"
 • Joelle: "Een hele fijne bundel! Ik probeer de oefening zoveel mogelijk toe te passen. Dank Jelle!"
 • Tina: "Moeilijk thema. Laat je iets los of maak je jezelf wijs dat je het los laat om zodoende bv een vervelend gesprek te ontwijken . Om niet voor je eigen mening op te komen. Accepteer je het echt ? Of blijft het knagen. Als je een negatief gevoel loslaat is het dan nog je eigen mening. En ja inderdaad ga je dan nog iets doen om het te veranderen "
 • Anita: "Zoveel geleerd"
 • Evelyne: "Ik heb inzichten en oefeningen meteen in praktijk kunnen brengen ik heb er echt wat asn gehad "
 • Sandra: "Zinvol. Veel aan gehad!"
 • Marjolijn: "Helder en verrijkend. Inderdaad in het dagelijks leven leer je je gevoelens te onderdrukken, waardoor ze eigenlijk niet weggaan. Maar door ze er te laten zijn en ze te voelen en ze te accepteren,"
 • Gerald: "Goed uitleg "
 • Jolanda: "Duidelijke bundel, ik hoop 'm dagelijks te gaan toepassen."
 • Helma: "Geweldig hoe op een eenvoudige manier waar je zelf niet op komt je wordt uitgelegd doormiddel van voorbeelden hoe je dingen kunt aanpakken"
 • Esther: "Ik ben blij om er mee aan de slag te gaan"
 • Annet: "? "
 • Jose: "Alweer zo'n leerzame bundel waar je met 1 simpele oefening veel meer ontspannen kan voor vrijheid en daardoor blijheid. Dank voor de iedere x weer heldere uitleg."

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 46% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en tijdelijk beschikbaar met 46% korting.