Goed genoeg voor mij

Perfectionisme loslaten

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Goed genoeg voor mij Perfectionisme loslaten

Houdt je perfectionisme je aan de grond? Ervaar je onrust, stress en uitstelgedrag? Je kunt je perfectionisme overwinnen. Deze Bundel helpt.

Vrij van perfectionisme

Je hebt allerlei plannen en ideeën over hoe je je dromen waar gaat maken. Maar die plannen zijn zo groot en overweldigend, dat je in werkelijkheid helemaal niets doet.

Perfectionisme leidt tot uitstelgedrag, stress, angst en zelfs burnout. Je loopt rond met een chronisch gevoel dat je niet goed genoeg bent en je leven voelt zwaar en stroperig.

Geen zorgen, perfectionisme is aangeleerd gedrag, en je kunt het ook weer afleren. Perfectionisme overwinnen doe je in kleine stappen. Deze Bundel helpt je vooruit.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,5.

 • Fleur: "Echt een heel goede bundel! Bedankt!"
 • Siti: "Het klopt, perfectionisme is onrust, stress. Ik ben niet perfect, ik ben wie ik ben. "
 • Jos: "Ik verwachtte het voor de start van deze bundel niet maar hij helpt mij enorm de drempel over te stappen om kleine stappen te blijven zetten"
 • Maaike: "Inzicht gekregen hoeveel neg. effect perfectionisme dit eigenlijk heeft in alles en hoe dit om te buigen is. Met de succeslijst ga ik aan de slag"
 • Beau: "Verhelderend en fijn"
 • Henkjan: "Helder en overzichtelijk. Veel praktische tips. "
 • Lise: "De nadruk op het proces vind ik wel fijn. Zo probeer ik nu toch soms aan iets te beginnen, waar ik dat anders niet deed omdat ik het sowieso niet zou afkrijgen."
 • Anne: "Een bevestiging dat ik al goed bezig ben. Goed verwoord en overzichtelijk."
 • Daniela: "Lekker praktisch, fijn dat ik er meteen wat mee kan. "
 • Wendy: "Heel helpend!"
 • Eline: "ik vond het fijn dat hij best wel lang was, dat ik er door elke dag een stap te doen best wel een tijdje "in" zat. de soort samenvatting helemaal aan het eind is erg nuttig."
 • Evelyne: "Weer praktische tips en goede vragen door inzichtelijk te maken welke zaken je wel voor al kaar hebt gekregen"
 • Petra: "Met name kijken naar het proces ipv het doel vond ik een goede tip. En je doel kleiner maken als het onmogelijk voelt."
 • Mariska: "ik heb geleerd dat hier echt een trigger point zit voor mij, en dat je zoveel verder komt met kijken wat er wel is gebeurd dan naar wat nog moet. Af en toe schoot ik echt in de lach omdatvhet zooo herkenbaar is allemaal. Vooral de kleine stappen zetten heb ik geleerd ik kijk normaal alleen naar het grote geheel plaatje, omdat ik altijd maar met alles klaar wil zijn.. het was verhelderend"
 • Najade: "Fijne bundel. Vooral het opdelen van een groter doel in hele kleine stapjes die gefocust zijn op wat je doet of hoe lang ipv het resultaat is voor mij een goede strategie om mee aan de slag te gaan, omdat ik merk dat ik daarmee makkelijker aan de slag ga en het ook makkelijker is om achteraf er een goed gevoel over te krijgen"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 46% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en tijdelijk beschikbaar met 46% korting.