TIJDELIJK - Ontvang nu 46% korting op het Broednest. 🚀 Lees meer

Goed genoeg voor mij

Perfectionisme loslaten

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Goed genoeg voor mij Perfectionisme loslaten

Houdt je perfectionisme je aan de grond? Ervaar je onrust, stress en uitstelgedrag? Je kunt je perfectionisme overwinnen. Deze Bundel helpt.

Vrij van perfectionisme

Je hebt allerlei plannen en ideeën over hoe je je dromen waar gaat maken. Maar die plannen zijn zo groot en overweldigend, dat je in werkelijkheid helemaal niets doet.

Perfectionisme leidt tot uitstelgedrag, stress, angst en zelfs burnout. Je loopt rond met een chronisch gevoel dat je niet goed genoeg bent en je leven voelt zwaar en stroperig.

Geen zorgen, perfectionisme is aangeleerd gedrag, en je kunt het ook weer afleren. Perfectionisme overwinnen doe je in kleine stappen. Deze Bundel helpt je vooruit.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,5.

 • Daniela: "Lekker praktisch, fijn dat ik er meteen wat mee kan. "
 • Beau: "Verhelderend en fijn"
 • Tanja: "Leuke bundel met interessante weetjes"
 • Evelyne: "Weer praktische tips en goede vragen door inzichtelijk te maken welke zaken je wel voor al kaar hebt gekregen"
 • Rob: "Praktische klein stappen. Ik neem uit deze bundelmee dat ik me meer richt op het proces en minder op het resutaat. "
 • Willeke: "Ik heb geleerd door kleine stappen te maken ik veel meer kan dan ik dacht. Alleen dat toetsenbord bij de zesde stap, daar raakte ik een beetje van in de war..."
 • Jaap: "Deze bundel heeft mij geholpen minder kritisch te zijn op mijn werkzaamheden in en om het huis. Ook het niet "af" zijn van onderdelen hindert mij nu minder. "
 • Wilma: "Verrassend rake omschrijving van een perfectionist! "
 • Wendy: "Heel helpend!"
 • Siti: "Het klopt, perfectionisme is onrust, stress. Ik ben niet perfect, ik ben wie ik ben. "
 • Dineke: "In deze bundel heb ik enorm veel geleerd over hoe ik mezelf in de weg zit. Het was o.a. een echte eyeopener dat de eerste versie van mijn boek niet perfect hoeft te zijn. Nu kan ik rustig doorgaan en denken: ik kom later nog wel terug. Ook het stellen van kleine doelen hielp mij op gang te komen. Kortom: veel aan gehad!"
 • Jos: "Ik verwachtte het voor de start van deze bundel niet maar hij helpt mij enorm de drempel over te stappen om kleine stappen te blijven zetten"
 • Ines: "Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben maar ik heb veel concrete, kleine stappen in de juiste richting gezet om mijn perfectionisme aan te pakken. Veel goede tips gekregen ! TOP !!"
 • Marnix: "Heerlijke bundel om eenvoudig te werken naar minder perfectiontisch te zijn. Het helpt echt heerlijk en maakt dingen best ineens een stuk eenvoudiger"
 • Jose: "Geleerd dat ik niet alles perfect hoef te doen en niet perfect hoef te zijn. En dit ook niet van anderen kan verwachten. Zo voel ik me goed zoals ik ben. Als ik terugval heropen ik deze bundel weer."

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 31% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en nu beschikbaar met 31% korting.