Leren Zingen is Leuk en Eenvoudig

Er zijn veel mensen die graag willen leren zingen. Omdat ze graag beroemd willen worden als zanger(es) of gewoon omdat ze het heerlijk vinden om mee te zingen met hun favoriete muziek. Hieronder vind je artikelen met tips die je kunnen helpen wanneer je wilt leren zingen.

Leren zingen in 11 stappen »

1. Leer goed te ademen Dit is de belangrijkste tip als je wilt leren zingen. Zingen is een verlenging van praten en het gebeurt met lucht. Om goed te leren zingen moet je ademhalen in je buik. Verplaats je adem dus van je borst naar je buik. Zorg d...

Energieboost - 11 directe energie boosters »

Geef jezelf een energieboost. Met deze 11 directe energie boosters ontwikkel je snel meer levenslust en haal je meer uit je dag. Doe je mee?

Zo Ontdek je Wat je Wilt »

Je weet niet wat je wilt met je leven? Je zit op het magische antwoord te wachten? Veel succes met wachten! Wil je echt een antwoord hebben? Ga dan aan het werk!

Ben je een control freak? Ontdek 3 tips om te leren loslaten (+video) »

De controle loslaten is voor mij niet altijd makkelijk. Ben jij ook een control freak? Deze tips hielpen mij, wellicht helpen ze jou ook om kalmer, blijer en liefdevoller te worden.

Goede ideeŽn krijgen in 3 stappen »

Wat is een idee eigenlijk? Ik heb een creatieve opleiding gehad, en al in het eerste jaar kregen we les in het krijgen van ideeŽn. Voor iemand die werkzaam is in de creatieve industrie is het krijgen van goede ideeŽn een manier van overleven. Een de...

Nu je niet perfect hoeft te zijn - kun je jezelf zijn »

Eindelijk dringt het tot je door: je bent prima zoals je bent. Je kunt stoppen met perfect proberen te zijn. Maar wat nu? Nu wordt het tijd om jezelf te zijn.

Het Leven Probeert je iets te Leren! »

Je kent ze wel, mensen die steeds terugvallen in dezelfde problemen. Ze komen keer op keer in dezelfde situatie terecht omdat het leven ze iets probeert te leren. Maar hoe leer je die les en hoe doorbreek je deze cyclus?

Waarom je jezelf Nooit Wijs Kunt Noemen »

Hoe meer we leren, des te wijzer we worden. Of toch niet? In bepaalde zin is het onmogelijk om wijs te worden, wij leggen uit waarom!

Innerlijke rust vinden met mediteren »

Mediteren zorgt voor innerlijke rust We schreven al eerder uitgebreid over de kracht van meditatie. We hebben geschreven over telmeditatie en zelfs over de kracht van seksmeditatie. Door te mediteren kom je tot rust en ontwikkel je een meer heldere ...

Vervang GTST door een boek »

Je favoriete soap kost je dagelijks veel tijd. Bedenk eens wat je allemaal zou leren als je GTST zou vervangen voor een boek!

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Law Of Attraction | Open Minded | Liefde Is | Leren Mediteren | Gezond Eten | Pijnboompitten | Recepten Groene Smoothies | Prostaatmassage | Moeheid | Trillend Ooglid |