Picknicken tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere picknicken. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over picknicken en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

11 Manieren om te Genieten van de Lente! »

Genieten van het mooiste seizoen! De lente is het seizoen van een fris begin. De natuur begint opnieuw, en ook wij krijgen de kriebels om het leven weer een frisse draai te geven. Nu de lente echt in aantocht is, is het tijd om dit prachtige seizoe...

8 goedkope romantische uitjes »

Uit eten in een sjiek restaurant is natuurlijk heel romantisch. Maar wie zegt dat romantiek zoveel hoeft te kosten? Echte liefde is juist heel goedkoop!

Buikpijn van het lachen - Zie je wereld als speelplaats »

Je neemt het leven te serieus. Nergens voor nodig en ook helemaal niet leuk. Voel je vrijer, lichter en vrolijker en benader de wereld als je speelplaats. En krijg weer eens buikpijn van het lachen.

4 Verrassende tips voor meer plezier in je leven »

Wil je een leven waar de vonken vanaf spatten? Richt je dan niet alleen op productiviteit en je doelen, maar beleef ook vooral heel veel plezier. Deze tips helpen je elke dag meer plezier te beleven.

Altijd te weinig geld? Deze 4 tips helpen »

“Wealth is the ability to fully experience life.” Henry David Thoreau Te weinig geld, teveel stress Als je worstelt met te weinig geld dan ervaar je een berg stress. En die geldzorgen leggen een enorme last op je levenskwaliteit. Je hoeft niet vee...

Weg met je saaie baan - 5 stappen naar meer vrijheid »

Het beloofde saaie-baan-bevrijding stappenplan Een tijdje geleden publiceerde ik het artikel bevrijd jezelf van je vervelende baan, met daarin onderstaande video. Ik beloofde dat er een praktisch stappenplan zou komen. Nou - het is zover. Onder de ...

Echt voelen dat je leeft - meer avontuur, voldoening en plezier »

Echt voelen dat je leeft - hoe doe je dat? Laat me je inspireren meer uit je leven te halen, en te genieten van iedere dag.

De mindful lifestyle - Gelukkig, vrij, ontspannen en vrolijk leven »

Hoe zou je leven eruit zien als je het in dienst van geluk, vrijheid, liefde en voldoening zou zetten? Hieronder vind je 12 stappen naar wat ik de mindful lifestyle noem. Een simpele manier van leven die je helpt lichter en leuker te leven.

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Ontspanningsoefening | Afvallen Met Groene Thee | Positief Denken | Stress Verminderen | Gezond Ontbijt | Recept Groene Smoothie | Stoppen Met Roken | Samenwonen | Kerstdiner  | Budgetteren |