Vrij van geldzorgen

Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Vrij van geldzorgen Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

Hoe gebruik je je inkomen om een goed leven te bouwen? In deze Bundel bespreken we een manier om geldstress op te lossen.

Bouw een goed leven met je geld

Op welke manier kun je je geld het beste beheren om je levenskwaliteit te ondersteunen? In deze Bundel zoeken we het uit.

Ontdek de kracht van de stuwdamtheorie en leer over de magie van het ontkoppelen van je inkomen. Verander je band met geld en gebruik het om je levenskwaliteit te vergroten in kleine, praktische stappen.

Reken af met geldzorgen, zodat je je aandacht kunt richten op zaken die je wel blij maken.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,2.

 • Caroline: "Interessant !! Geeft me structuur en een plan om beter met men financies om te gaan, juist in een fase vn men leven dat ik dit dringend nodig heb "
 • Max: "Interessant, mooi geillustreerd met de rivier en de spaarbekken. Als feedbackpuntje eventueel een deel toevoegen om een percentage van het spaarbekke te beleggen. Dat kan tegenwoordig al vanaf 50 euro per maand als je het zelf doet."
 • Siti: "Deze bundel geeft veel informatie hoe je kanen moet sparen om een buffer te hebben. Voor in nood gevallen of een bepaalde doel! "
 • Marian: "Goed, maar niet op mij van toepassing "
 • Cora: "Goede invlashoek om met je geld om te gaan. Het maakt niet uit hoe hoog je inkomsten zujn, je kunt dit altijd toepassen. Vooral het inzicht dat je extra geld niet op hoeft te maken - hoe voor de hand liggend ook - spreekt me aan. "
 • Sarah: "Duidelijke uitleg, heb heel veel gehad aan het broednest begroting excel pagina. Eindelijk weer een beetje duidelijkheid hier. Bedankt."
 • Moira: "Super, heb nu zelf ook mijn inkomen losgekoppeld op deze manier."
 • Sjieuwke: "Goede tips"
 • Nicole: "Heel nuttig. Ik leef van de bijstand en heb mijn maandlasten al zo laag mogelijk geregeld. Besparen op zorgverzekering en energiekosten kan dus niet meer. Maar de tip om jezelf salaris uit te betalen is een heel prima tip. Net als een spaarrekening openen bij een andere bank zodat je het saldo niet in je normale bank app ziet. Ook het doel om niet zo zuinig mogelijk te leven omdat je dan de magie uit de dag knijpt vond ik heel nuttig. Ik deel mezelf nu 20 euro per maand toe om naar de kringloopwinkel te kunnen gaan om te gaan schatzoeken zodat er toch nog een beetje magie is in de dag."
 • Jette: "Jouw uitleg Jelle blijkt de manier om mijn autistiche jongens het fenomeen geldbeheer uit te kunnen leggen??"
 • Anneke: "Geeft goede inzichten ik heb er een paar al toegepast "
 • Emmy: "Inzicht! Ik houd van inzicht. "
 • Coby: "Zo kan je met je inkomen uitkomen"
 • Els: "Ik ga zeker deze methode proberen. Op dit moment is dit heel spannend omdat mijn baan op de tocht staat, maar de afgelopen jaren ging het financieel niet goed en ik wil een nieuwe manier proberen. Dank je wel voor deze tip"
 • Caroline: "Een mooie uitdaging, ik ga ermee beginnen!"
 • Froukje: "Fijn om te weten dat ik onbewust al volgens Stuwdamtheorie leef. "
 • Lumien: "Duidelijke bundel. Aanvullende tip is om het salaris dat je jezelf uitbetaald ook goed te budgetteren. Wat heb je maandelijks nodig voor gemeentelijke belastingen, verzekeringen, woonlasten, boodschappen etc"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 40% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en nu beschikbaar met 40% korting.


© 2004-2022, soChicken® broeden op een leuker leven.
Alle rechten voorbehouden.
Met 💛 vanuit Delft, voor iedereen. 🌈