Broeden op een leuker leven

Oké, ik weet wat je denkt. soChicken - Rare naam. Laat het me uitleggen.

Zal wel iets met kippen te maken hebben dan

Valt best mee hoor. Bij soChicken broeden we op een leuker leven. Daar zijn we heel goed in. Met verrassende, simpele en praktische tips werken we aan een leukere toekomst.

Dat doen we via de website, onze populaire app, via social media en natuurlijk via onze nieuwsbrief.

soChicken draait om:

 • Simpel en gelukkig leven;
 • Gezond leven;
 • Je zelfvertrouwen opbouwen en van jezelf leren houden;
 • Mindful leven, accepteren, loslaten en genieten van ieder moment;
 • Uitzoeken wat je dromen zijn, en je dromen stap voor stap waarmaken;
 • Vrijheid en minimalisme;
 • De wereld mooier maken;
 • Liefdevol leven.

soChicken helpt jaarlijks miljoenen mensen met een zetje in de rug en een flinke schop onder de kont. En we zouden het geweldig vinden als je gezellig mee komt broeden!

Start met onze gratis miniCursus!

Wie zit er achter soChicken?

Jelle HermusHallo! Ik ben Jelle Hermus (uitgebroed in 1986) en ik heb soChicken in 2004 opgericht. Toen als hobby, nu mijn fulltime bezigheid.

Ik maak het leven graag leuker. Voor mezelf, en voor anderen. Zelf ben ik altijd op zoek naar manieren om het leven leuker en simpeler te maken. En alle inspiratie die ik opdoe geef ik door via soChicken.

Zelf ben ik een vooruitgangsfreak, op allerlei manieren. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, technologie, maatschappelijke innovatie, duurzaamheid of reizen – ik ben er gek op. Zolang dingen maar beter worden en groeien, zolang er maar een opwaartse spiraal wordt ingezet.

Ik wil de wereld in een opwaartse spiraal brengen. En ik geloof dat dat begint bij jou en bij mij. Bij simpele stappen richting een betere toekomst voor iedereen.

Verder woon ik in een oud huisje naast het centrum van het mooie Delft met mijn lieve vriend Billy en ons hondje Snuffel. Ik hou van het leven, van de mensen om me heen, van het internet (ben best wel een nerd), van eerlijkheid en openheid. Ik doe mijn best om mijn leven en mijn bedrijf steeds puurder, eerlijker en duurzamer te maken en gaandeweg te groeien en te genieten van mijn leven.

Sluit je aan bij ruim 600.000 a-ma-zing lezers!

soChicken ontvangt iedere maand ruim 600.000 geweldige bezoekers. De website is in 2012, 2013 én 2014 uitgeroepen tot Beste Gezondheid & Welzijn Website van het Jaar en is o.a. te zien geweest in:

soChicken in FlowsoChicken in LibellesoChicken in Margriet MoresoChicken in ADsoChicken op Radio 1soChicken op NPO 3soChicken in QuestsoChicken in Trouw

En wat nog meer?

 • De soChicken app plakt al jaren in de Apple App Store Lifestyle Top 50 en de Android app hangt rond in de Lifestyle Top 100.
 • Alle tips op de website zijn gratis. We geven zelfs gratis eBoeken weg!
 • soChicken is een bedrijf. We verdienen ons geld met wat advertenties en de verkoop van supercoole eCursussen.
 • We zijn gek op duurzaamheid.

soChicken volgen en gratis dingen

Wil je meer weten over soChicken of over mij? Volg mij dan op Instagram of Twitter, volg soChicken op Twitter en download de soChicken App.