Geniet Van Het Leven tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere geniet van het leven. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over geniet van het leven en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Genieten van het leven - praktische gids »

We genieten allemaal op onze eigen manier van ons leven. Maar met wat extra kennis is het mogelijk het leven rijker, mooier en intenser te maken. Wij maakten een praktische gids!

Simpel, licht en luchtig leven - 3 stappen »

Het leven weer eenvoudig maken Ik weet het. Je bent intelligent en creatief. Je bent snel geïnspireerd. Je hoofd zit vol met plannen, met dromen en ideeën. Je wilt zóveel doen, zoveel ervaren. En om dat allemaal voor elkaar te krijgen moet je tienta...

Vergeet niet te Genieten van je Leven »

Je leven is te kort om er niet van te genieten Stel nu dat je tachtig jaar oud wordt. Dan heb je in totaal zon 30.000 dagen te leven. En je bent nu dertig? Dan heb je er zon 11.000 op zitten. Juist, je ben al op een derde. Nog vijftig keer zul je ...

Doen wat je leuk vindt - 7 tips »

Doen wat je leuk vindt, het is bijna een cliché. Toch is het voor de meeste mensen geen realiteit. Jammer, want werken met tegenzin zuigt alle levenslust uit je lijf. Met deze tips draai je de situatie om!

Waarom vliegt het leven aan me voorbij? »

I can barely conceive of a type of beauty in which there is no Melancholy. Charles Baudelaire Ooooh - die fijne jaren 90 De tijden veranderen. Mijn ouders draaiden vroeger vaak CD’s (en cassettebandjes) van Phil Collins. Laatst kwam ik één van m...

Simpeler leven in de stad - hoe ik het aanpak »

Simpel leven roept beelden op van een romantisch hutje op het platteland. Maar zo werkt het niet. Want de meeste mensen wonen in de stad. Hoe kun je simpeler leven in de stad?

47 manieren om meer mindful te leven »

Mindfulness is zo simpel. En tóch zo ingewikkeld. Want hoe blijf je in het moment? Hoe laat je tijdelijk je gedachten los en ervaar je het leven zoals het is? Wij hebben een hele berg geweldige tips voor je klaarstaan!

Voel je fijn en gelukkig - 5 kleine tips »

Een gevoel van blijdschap en geluk is vaak snel op te roepen. Verlies jezelf niet in de grote projecten in het leven. Houd het klein en voel je nu fijn en gelukkig. Wij geven je vijf kleine tips!

De mindful lifestyle - Gelukkig, vrij, ontspannen en vrolijk leven »

Hoe zou je leven eruit zien als je het in dienst van geluk, vrijheid, liefde en voldoening zou zetten? Hieronder vind je 12 stappen naar wat ik de mindful lifestyle noem. Een simpele manier van leven die je helpt lichter en leuker te leven.

Kerststress vermijden familie editie - 8 onmisbare tips »

Kerst is niet voor iedereen vrolijk. Zie je op tegen Kerst met je (schoon)familie? In dit artikel vind je onmisbare tips om toch een heerlijke dag te hebben. Weg met die kerststress!

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Trillend Ooglid | Meditatie | Groente Smoothies | Hooggevoelig Kind | Opruimen | Prostaatmassage | Zingen | Stoppen Met Roken Aankomen | Kerstavond | Scrubben |