Verlegenheid Overwinnen tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere verlegenheid overwinnen. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over verlegenheid overwinnen en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Verlegenheid verslaan - zo word je minder verlegen »

Nieuwe mensen leren kennen, presentaties geven of praten met een verkoper.. veel mensen hebben moeite met contact leggen omdat ze verlegen zijn. Wij helpen je je verlegenheid te verslaan.

Ik ben jaloers - jaloezie overwinnen »

Jaloezie is een van de schadelijkste emoties die je kunt hebben. Het beïnvloedt jou en je omgeving negatief. Het is dus slim om jaloezie te overwinnen.

Angst overwinnen in 3 simpele stappen »

Angsten kunnen lastig en eng zijn. Ze kunnen je behoorlijk belemmeren in het bereiken van het leven van je dromen. Je angst overwinnen - wij leren je hoe!

Bang voor verandering - angst voor het onbekende »

We zijn niet bang voor het onbekende Wanneer er belangrijke dingen gaan veranderen in je leven kan het zijn dat je je zorgen maakt. Je bent mogelijk bang voor wat er komen gaat, je weet niet hoe je leven eruit zal zien als dingen veranderen. Zul je ...

Onzekerheid overwinnen - 4 simpele tips (+ video) »

“With realization of ones own potential and self-confidence in ones ability, one can build a better world.” Dalai Lama Video over onzekerheid overwinnen Bekijk hieronder mijn video over onzekerheid overwinnen. Vind je deze video leuk? Abonneer je...

Succes begint niet op de rode loper »

Als je succesvolle mensen ziet, dan lijkt het vaak zo makkelijk om ook succesvol te worden. Wat je echter niet te zien krijgt, is de echte prijs die je betaalt voor dit succes.

Perfectionisme overwinnen - dit zijn mijn 7 tips »

Houdt je perfectionisme je aan de grond terwijl je wilt opstijgen? Je kunt je perfectionisme overwinnen. Dit zijn de technieken die ik leerde.

Vergelijk Jezelf om je Beter te Voelen »

Jezelf vergelijken met anderen is niet altijd een goed idee aangezien het kan leiden tot jaloezie en afgunst. Toch kun je vergelijken inzetten om je snel beter te voelen en jezelf te relativeren.

Laat je niet uit het veld slaan: 5 Tips »

Als het leven tegen zit is het makkelijk om je verslagen te voelen. Op de lange termijn is het leven echter veel leuker als je je juist in moeilijke tijden niet uit het veld laat slaan. Wij hebben tips!

5 gewoontes waarmee je jezelf in de weg zit »

“Obstacles are those frightful things you see when you take your eyes off your goal.” Henry Ford 1. Jezelf continu vergelijken met anderen We doen het allemaal en het helpt ons niet vooruit. Jezelf constant vergelijken met anderen leidt tot een hoo...

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Paasbrunch | Opruimen | Pijnboompitten | Trillend Ooglid | 5 Kilo Afvallen | Picknick | Gezonde Tussendoortjes | Zelfvertrouwen Opbouwen | Afslank | Rijk Worden |