Reserveer mijn nieuwe boek en ontvang een leuke BONUS! 🎉 Lees meer

Blije teamleden, minder stress en betere prestaties. Het Broednest van soChicken bouwt samen met jou aan werkgeluk en vitaliteit in je organisatie.

Verminder stress, voorkom burn-out, vergroot werkgeluk en creëer meer plezier en voldoening op de werkvloer.

Onze prijswinnende aanpak helpt je rust, voldoening, productiviteit en werkplezier verspreiden onder je teamleden.

Niet alleen zijn onze programma’s laagdrempelig en bewezen effectief – ze zijn ook leuk om te volgen.

Het Broednest helpt medewerkers groeien in kleine, behapbare stappen. Zo voorkomen we overspannenheid en burn-out, vergroten we mentale veerkracht en stimuleren we werkplezier van binnenuit.

En dat is fijn, want positiviteit verspreidt snel. Zo werken we samen richting blije werknemers en een succesvolle organisatie met een positieve impact op de wereld.

Waarom het Broednest inzetten in jouw organisatie?

Meer werkgeluk
Gelukkige teamleden zijn productiever en minder vaak ziek.

Vitaal & veerkrachtig
Vitale teamleden ervaren minder stress en hebben meer motivatie en energie.

Blijven groeien
Door te blijven investeren in persoonlijke groei wordt betrokkenheid en plezier op het werk vergroot.

Onze unieke aanpak is bewezen effectief. Ruim 96% van onze deelnemers merkt verbetering in het leven.

We werkten o.a. samen met:

"Jelle nam mij en mijn collega's mee hoe je leven steeds leuker te maken.
De voorbeelden waren geweldig, zo simpel maar daarom ook zo duidelijk. Dit moet iedereen horen!
'Broeden' op een leuker leven, wat een inspiratiebron! Als cadeau kregen we van onze organisatie zijn boek Steeds Leuker, gesigneerd mét persoonlijke note en HUG!
Jelle je hebt nieuwe FANS! Dank je wel voor je inspiratie!"
Jantine van Wingerden - Servicecentrum Drechtsteden

Meer werkgeluk, vitaliteit en veerkracht begint bij het Broednest 🍀

Medewerkers die veerkrachtig, vitaal zijn en werkgeluk ervaren zijn minder vaak ziek, presteren beter en zijn creatiever en loyaler naar collega’s toe. Ook is een organisatie succesvoller met gelukkige medewerkers.

Zet  vandaag een eerste stap naar meer veerkracht, werkgeluk en vitaliteit op de werkvloer voor al je teamleden met het Broednest voor je organisatie.

Onbeperkt toegang tot alle online cursussen, workshops en sessies.

Laagdrempelig en toch diepgaand – altijd positief, praktisch en inclusief.

Persoonlijk – deelnemers kiezen zelf de thema’s uit waar ze mee aan de slag willen gaan.

Al ruim 18 jaar autoriteit op het gebied van persoonlijke groei – we stimuleren mensen om zich continu te blijven ontwikkelen.

Waarom het Broednest werkt

Onze unieke methode is o.a. gebaseerd op inzichten uit de positieve psychologie en is gericht op het bouwen van een leven waar je echt blij van wordt.

Het Broednest staat vol compacte cursussen, interactieve stappenplannen, checklists, workshops, meditaties en meer die je onbeperkt kunt volgen. Alles in heldere taal, zonder zweverigheid. In de toegankelijke stijl waar soChicken om bekend staat.

Deelnemers van het Broednest waarderen de effectiviteit van onze cursussen gemiddeld met een 9,4. De waardering van onze cursussen over stress, burn-out en productiviteit en mindfulness wordt zelfs beoordeeld met een 9,6.

Alleen tips en technieken die werken - als een tierelier

“Het Broednest is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie én onze 20 jaar ervaring met online persoonlijke groei.”

Jelle Hermus
Oprichter soChicken

Allemaal leuk - maar wérkt het ook echt?

Ik kan natuurlijk niet garanderen dat je leven geweldig wordt, je moet het uiteindelijk zelf doen.

Maar het Broednest vergroot je kans op een positieve uitkomst wél enorm. Het haalt de veelvoorkomende obstakels voor je uit de weg, waardoor je makkelijker die positieve spiraal opstart in je leven.

Meer dan 13 duizend lieve mensen gingen al aan de slag in hun eigen Broednest.

Dit zijn een aantal reacties van leden. 💛

Play Video

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

"Sinds ik het Broednest gebruik merk ik dat mijn zelfvertrouwen echt een boost heeft gekregen. Voorheen had ik hier altijd veel moeite mee en vond het moeilijk om zelf de handvatten te vinden en om daar wat mee te doen."

Merel

Play Video

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

"Door lid te zijn van het Broednest merk ik dat ik meer rust ervaar en lekkerder in mijn vel zit en dat ik iets heb om op terug te vallen. Het brengt een positieve verandering in mijn leven."

Sippora

Play Video

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

"Het Broednest geeft me veel balans in mijn werk, meer innerlijke rust en daardoor ben ik (denk ik) een prettiger persoon en kan ik goed functioneren."

Wout 
schoolleider primair onderwijs

Meer in het Broednest

Volg praktische meditaties.

Vind inspiratie in diverse workshops

Gebruik handige checklists

Vragen stellen in de community

Over de oprichter

Jelle Hermus is al sinds 2004 een toonaangevende stem in het Nederlandse landschap van persoonlijke groei.

Hij is bestseller auteur, spreker en coach in positieve psychologie, mindfulness en lifestyle design.

Met zijn toegankelijke aanpak inspireert hij honderdduizenden Nederlanders en talloze organisaties om te veranderen in kleine stappen.

Bekend van o.a.

soChicken in Flow soChicken op RTL4 soChicken op SBS6 soChicken op NPO soChicken in Libelle soChicken bij Koffietijd soChicken in Happinez soChicken in AD soChicken in Volkskrant soChicken op BNR soChicken in Trouw soChicken in Telegraaf

Eén vaste prijs. Geen verrassingen.

Wij geloven dat persoonlijke groei essentieel is en dat leren nooit zou moeten stoppen.

Daarom bieden we teamleden van organisaties voor een vaste lage prijs onbeperkt toegang tot het Broednest – vol met online trainingen en andere hulpmiddelen.

Dit geeft hen de vrijheid om te ontdekken en te leren zoveel als zij willen, op elk gebied dat hun persoonlijke ontwikkeling ten goede komt. 🌱

Billy van der Gaag

Een op maat gemaakte offerte voor jouw organisatie.

Benieuwd naar de prijs voor het Broednest voor jouw organisatie? En wil je meer weten over hoe het Broednest van soChicken kan worden ingezet om vitaliteit, veerkracht en werkgeluk binnen jouw organisatie te vergroten?

Vul je gegevens in en binnen één werkdag neemt Billy van der Gaag contact met je op.

Bekend van onze bestsellers

Ruim 150 duizend exemplaren verkocht en altijd bij de hand op tienduizenden nachtkastjes.

Meer dan 800 positieve 5-sterren recensies op bol.com

Veelgestelde vragen - Broednest zakelijk

Het Broednest van soChicken is je complete gereedschapskist voor het bouwen van je droomleven. 

Je kunt onbeperkt compacte cursussen, interactieve stappenplannen, checklists, workshops, meditaties en meer volgen over thema’s die je helpen om de beste versie van jezelf te worden. Zoals het vinden van meer werkplezier, balans, rust, veerkracht en zelfvertrouwen.

Het Broednest van soChicken is voor iedere organisatie die aan de slag wil gaan met werkgeluk, veerkracht en vitaliteit op de werkvloer.

We bieden onbeperkt toegang tot verschillende programma’s voor de medewerkers. Een medewerker kiest vervolgens zelf een thema om mee aan de slag te gaan.

Het Broednest richt zich vooral op de volgende thema’s: persoonlijke groei, fysieke gezondheid, werkgeluk en veerkracht.

In de online omgeving bieden we laagdrempelige en effectieve programma’s aan, waarin je al in een paar minuten per dag kunt werken aan je ontwikkeling. Denk aan programma’s om meer rust en balans te ervaren, het vinden van meer werkgeluk, zelfvertrouwen, omgaan met een hoge werkdruk en stress.

Het Broednest is gebaseerd op inzichten uit de positieve psychologie, lifestyle design en onze 18 jaar lange ervaring in persoonlijke groei. We gebruiken ook een flinke dosis logisch redeneren, gezond verstand en Hollandse nuchterheid.

Onze collectie van ruim 38 Bundels (compacte cursussen), talloze actieplannen, gidsen en andere handigheden is constant in ontwikkeling. We voegen met regelmaat nieuwe Bundels en andere content toe aan ons aanbod

Als lid van het Broednest geniet je van het exclusieve voordeel om onbeperkt toegang te hebben tot al onze cursussen en andere content.

In het Broednest heb je zelf de controle over hoe lang je aan een Bundel (compacte cursus) of andere activiteit besteedt.

Elke Bundel is opgebouwd uit meerdere Sessies die bestaat uit opdrachten, oefeningen en vaak één of meerdere checklists of stappenplannen.

De duur van één Sessie varieert tussen de 20 en 30 minuten. Wil je een Bundel helemaal afronden?

Hier is een indicatie van de tijdsinvestering:

  • Een Bundel (compacte cursus): neemt gemiddeld 2 uur in beslag, afhankelijk van de omvang.
  • Gids en actieplan: ongeveer 45 minuten
  • Meditatie: vanaf 10 minuten
  • Video workshop: varieert tussen ongeveer 30 en 60 minuten
  • Andere activiteit: wisselend

Let op: je hoeft een cursus of andere activiteit niet per se af te ronden. Je kunt op ieder willekeurig moment verder gaan of besluiten om met een andere cursus of activiteit verder te gaan.

Het Broednest is zo ingericht dat je snel en gemakkelijk aan de slag gaat met leeractiviteiten die passen bij jouw wensen.

Als contactpersoon binnen de organisatie kun je gemiddelden zien binnen de organisatie. De activiteit is niet te herleiden naar individuele deelnemers. Op deze manier waarborgen we de privacy van de gebruikers, zodat zij anoniem en veilig kunnen werken aan onderwerpen die voor hen belangrijk zijn.

We verwerken gegevens volgens de richtlijnen in de AVG.

Nee! Gelukkig niet.

Het Broednest is ontwikkeld om gebruikt te worden in kleine tijdsblokken – desnoods terwijl je op het toilet zit!

Bovendien doen we altijd ons best om overbodige zaken te schrappen. Want iedereen is al druk genoeg.

We geven alleen de technieken en inzichten die nodig zijn. De rest gooien we overboord.

Het Broednest zal zelfs al snel tijd besparen, wanneer medewerkers aan de slag gaan met onze hulpmiddelen rondom planning en productiviteit.

Onze leden beoordelen de effectiviteit van onze Bundels met een 9,4.

Onze bestsellers ‘Steeds leuker’ en ‘Leven met wind mee’ ontvingen bovendien ruim 800 lovende 5-sterren reviews op bol.com.

Het Broednest is bovendien nog concreter en praktischer. We richten ons op haalbare, kleine stappen waardoor je haast niet kunt falen.

Bovendien helpt deze aanpak snel resultaat te boeken.

We nemen privacy enorm serieus, want het Broednest moet een veilige plek zijn en blijven voor iedereen.

Alle account wordt zorgvuldig beveiligd op verschillende niveaus. We verwerken gegevens bovendien in lijn met de AVG wetgeving. Lees ook onze privacy verklaring voor meer details.

En voor ieder die het prettig vindt –  je kunt (optioneel) anoniem deelnemen aan de conversaties door een nickname te kiezen.

Start vandaag nog of wanneer het jou uitkomt! Het enige dat je nodig hebt, zijn de e-mailadressen van je teamleden.

Zodra je deze hebt, kun je hen eenvoudig uitnodigen om deel te nemen aan het Broednest.

Het proces is ontworpen om snel en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat je team meteen toegang heeft tot alle Bundels en andere activiteiten en aan de slag kan gaan met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.