Getting Things Done Tips

Getting Things Done van David Allen is een enorm krachtig productiviteitsprogramma waar we op soChicken groot fan van zijn. Hoewel het systeem niet voor iedereen is weggelegd kan iedereen er wel een graantje van meepikken. In de onderstaande artikelen behandelden we Getting Things Done geheel of gedeeltelijk.

Getting Things Done in 7 stappen »

Getting things done (GTD) is een uitgebreide methode waarmee je razend productief kunt werken. In dit artikel ontdek je de 7 basisprincipes van getting things done. Zodat je direct aan de slag kunt.

4 Boeken die je Leven Kunnen Veranderen »

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen naar Steeds leuker - het soChicken boek! 1. Getting Things Done van David Allen Getting Things Done (of GTD) is inmiddels wereldwijd een begrip geworden. David Allen ontwikkelde een methode waarmee je leert h...

Ontspannen Leven is een Keuze: 5 Tips! »

Verdrinken in stress en tegen een burnout aan lopen is in de meeste gevallen je eigen schuld. Een ontspannen leven is een keuze. Maak jouw leven meer ontspannen met deze tips!

Effectief werken - stel jezelf twee vragen »

Om vooruit te komen in het leven is het nodig dat je constant werkt aan je doelen. Door deze twee vragen te beantwoorden kom je razendsnel vooruit.

EfficiŽnt of effectief werken - wat doe jij? »

Tussen effectiviteit en efficiŽntie zit een wereld van verschil, terwijl het op de oppervlakte op elkaar lijkt. EfficiŽnt of effectief werken - wat doe jij?

7 manieren om je hoofd leeg te maken »

Heb je last van een vol hoofd en kom je daardoor niet tot rust? Er zijn eenvoudige methodes die je kunnen helpen om weer rust te ervaren. We vertellen je hoe je je hoofd weer leeg kunt maken!

Zo stel je een bescheiden, maar realistisch doel voor jezelf »

Het is natuurlijk heerlijk om weg te dromen en fantastische doelen te stellen. Om nu blij te worden kun je het echter beter bescheiden houden!

Sneller in de productieve flow komen - 5 tips »

Wanneer je in de flow zit ben je op je productiefst. Je werkt lekker door en krijgt alles gedaan. Maar hoe kom je in deze flow? Wij hebben tips!

Goede ideeŽn krijgen in 3 stappen »

Wat is een idee eigenlijk? Ik heb een creatieve opleiding gehad, en al in het eerste jaar kregen we les in het krijgen van ideeŽn. Voor iemand die werkzaam is in de creatieve industrie is het krijgen van goede ideeŽn een manier van overleven. Een de...

Uitstelgedrag aanpakken - de gouden tip om te stoppen met uitstellen »

Je kunt er complete boeken over lezen. Uitstelgedrag is een groot probleem voor veel mensen en staat vaak geluk in de weg. Daarom hier de gouden tip om je uitstelgedrag aan te pakken!

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Budgetteren | Zelfvertrouwen | Paasbrunch | Sociale Vaardigheden | Snel Afvallen  | Ontspanningsoefeningen | Scrubben | Moeheid | Beginnen Met Hardlopen | Picknicken |