Getting Things Done Tips

Getting Things Done van David Allen is een enorm krachtig productiviteitsprogramma waar we op soChicken groot fan van zijn. Hoewel het systeem niet voor iedereen is weggelegd kan iedereen er wel een graantje van meepikken. In de onderstaande artikelen behandelden we Getting Things Done geheel of gedeeltelijk.

Getting Things Done in 7 stappen »

Getting things done (GTD) is een uitgebreide methode waarmee je razend productief kunt werken. In dit artikel ontdek je de 7 basisprincipes van getting things done. Zodat je direct aan de slag kunt.

Zo stel je een bescheiden, maar realistisch doel voor jezelf »

Kleine doelen maken je blij Doelen zijn afspraken met jezelf die je duidelijk formuleert. Je maakt constant afspraken met jezelf (?vandaag ga ik m?ijnn best doen?), maar deze zet je doorgaans niet op papier. Door afspraken met jezelf concreet te mak...

Alles tegelijk willen doen - minder doen lucht op »

Carriere maken, afvallen, een boek schrijven, uitgaan, een feest geven... we willen allemaal heel veel. Helaas kunnen we maar een paar dingen doen met de tijd die we hebben. Wie minder wil voelt zich minder gestrest.

4 Boeken die je Leven Kunnen Veranderen »

Sommige boeken hebben zon grote impact dat ze je leven voorgoed veranderen. Dit zijn 4 boeken die wij bestempelen als levensveranderend!

EfficiŽnt of effectief werken - wat doe jij? »

Tussen effectiviteit en efficiŽntie zit een wereld van verschil, terwijl het op de oppervlakte op elkaar lijkt. EfficiŽnt of effectief werken - wat doe jij?

Grip op je leven binnen 10 minuten - simpele oefening »

Voel je je overweldigd en zit je hoofd vol met gedachten, zorgen en problemen? Met deze oefening heb je binnen 10 minuten weer grip op je leven.

Sneller in de productieve flow komen - 5 tips »

Wanneer je in de flow zit ben je op je productiefst. Je werkt lekker door en krijgt alles gedaan. Maar hoe kom je in deze flow? Wij hebben tips!

Effectief werken - stel jezelf twee vragen »

Twee magische vragen In het productiviteitsprogramma Getting Things Done van David Allen wordt gesproken van de twee onderstaande vragen. Het is de basis van het programma, en ook de basis van effectief werken. Door deze twee vragen steeds opnieuw...

Ontspannen Leven is een Keuze: 5 Tips! »

1. Zet jezelf af en toe stil, en geniet van het moment Ben jij iemand die de hele dag door van hot naar her raast, zowel in tijd en ruimte als in gedachten? Zet jezelf dan eens stil en beoefen wat mindfulness. Hou je een tijdje alleen bezig met de e...

Uitstelgedrag aanpakken - de gouden tip »

Je kunt er complete boeken over lezen. Uitstelgedrag is een groot probleem voor veel mensen en staat vaak geluk in de weg. Daarom hier de gouden tip om je uitstelgedrag aan te pakken!

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Budgetteren | Groene Smoothies Recepten | Scrubben | Cadeautjes | Getting Things Done | Moeheid | Wat Wil Ik | Open Minded | Pijnboompitten Bittere Smaak | Groene Smoothies |