Mindfulness tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere mindfulness. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over mindfulness en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Wat is mindfulness? - voordelen + mindfulness oefening »

Mindfulness is leven met aandacht. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel zit.

Acceptatie - loslaten voor meer rust »

Waarom moeten we zo veel van onszelf? Dus je vindt jezelf te dik en je vindt dat je moet afvallen? Moet je je overal tegen verzetten? Leren accepteren kan namelijk verlossend werken.

4 smartphone-apps om lekker te ontspannen »

Ja, smartphones hebben er een houtje van om ons gespannen en gestrest te maken. Maar je mobiel kan je ook helpen relaxen, bijvoorbeeld met deze vijf apps.

Muziek en mindfulness - Rustgevende muziek tegen stress »

Mensen kunnen niet zonder muziek. Het zorgt voor ontspanning, opwinding, kippenvel, tranen en emoties. Muziek kan je bovendien goed helpen tegen stress.

Ben je mediteren zat? Probeer dankbaarheid! »

Uit onderzoek is gebleken dat dankbare mensen gelukkiger zijn. Waarom is dat zo? En hoe word je dankbaarder? Wij helpen je op weg!

Zelfcompassie - lief zijn voor jezelf »

Het leven is al zwaar genoeg Vreemd dat we onszelf vaak zo slecht behandelen. Het leven is al zwaar genoeg zou je denken. Hoe komt het dat we onszelf die eetbui, de gemiste deadline of die uitstellerige middag niet kunnen vergeven? Je zou het je bes...

5 verrassende tips voor meer mindfulness »

In het hier en nu leven is niet moeilijk. Met deze 5 verrassende mindfulness tips leef je moeiteloos vaker in het hier en nu.

Genieten van het leven - praktische gids »

We genieten allemaal op onze eigen manier van ons leven. Maar met wat extra kennis is het mogelijk het leven rijker, mooier en intenser te maken. Wij maakten een praktische gids!

Zo Geniet je van het OV: 5 Manieren »

1. Verrijk je geest Lees je graag boeken of luister je veel audioboeken? Dan kun je tijdens je ov trips de tijd gebruiken om je geest te verrijken. Lees boeken over persoonlijke ontwikkeling of studeer in het ov. De gemiddelde reistijd in het ov is ...

Stoppen met piekeren - 3 tips om minder te piekeren (video + stappenp... »

Minder piekeren is makkelijker dan je denkt. Wil je leren hoe je kunt stoppen met piekeren? In deze video vind je 3 praktische tips die je vandaag nog kunt toepassen om minder te piekeren.

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Wat Te Doen Bij Griep | Mediteren Leren | Gezonde Smoothies | Wat Wil Ik | Recept Groene Smoothie | Dikmakers | Relatieproblemen | Law Of Attraction | Liefdesverdriet | Moeilijke Stoelgang |