Samenwonen tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere samenwonen. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over samenwonen en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Samenwonen en geldzaken - 10 belangrijke tips »

Een belangrijke bron van relatieproblemen Wist je dat veel relatieproblemen worden veroorzaakt vanwege geldproblemen? Het zal je vast niet verbazen. Samenwonen met geldzorgen is vervelend. Het veroorzaakt stress en een gevoel van minderwaardigheid. ...

Samenwonen - tips waar je op moet letten »

1. Geldzaken om problemen te voorkomen Er wordt gezegd dat geld niet belangrijk is. Toch lopen veel relaties spaak door problemen die voortkomen uit geldzaken. Spreek van tevoren af hoe jullie al jullie geldzaken regelen. Nemen jullie een gezamenlij...

Voordat je gaat trouwen - 15 vragen »

Voorkom vervelende verrassingen in je huwelijk. Stel elkaar deze 15 vragen en zorg dat je alles geregeld hebt voordat je gaat trouwen (of samenwonen).

7 simpele manieren om minder vlees te eten »

Je wilt minder vlees eten, maar je weet niet waar je moet beginnen. Hoe kun je minder vlees eten en toch genieten? Ik ging je voor, en deze tips redden je uit de marinade.

Hobby zoeken - 11 hobbys die je leven verrijken »

Ben je op zoek naar een manier om je vrije tijd te besteden? Heb jij geen hobbys? Wij helpen je op weg om 11 hobbys te vinden die je leven gaan verrijken!

Vriendschappen Versterken: 7 Tips »

Vrienden vormen een belangrijk onderdeel van je levensgeluk en je identiteit. Maar hoe kun je je vrienden koesteren en je vriendschappen versterken? Wij hebben 7 tips!

Een Gespreid Bedje en de Weg Naar Boven »

Wat je situatie ook is, er is altijd een manier om een opwaartse spiraal in te zetten. Zelfs al is dat soms het moeilijkste wat er bestaat.

Oordelen en de man met het flesje bier »

Vaak hebben we ons oordeel klaar voordat we het zelf beseffen. Over een man met een flesje bier, en onze neiging om te oordelen over anderen.

Minimalistisch leven - een inzicht dat alles makkelijker maakt »

Wil je graag minimalistisch leven en minder spullen kopen maar vind je het moeilijk? Dit inzicht maakt het een stuk eenvoudiger om minimalistisch te leven.

Je bent niet je gedachten - hoe ik leer minder te denken »

“What a liberation to realize that the voice in my head is not who I am.” Eckhart Tolle Ik leef meestal in m’n hoofd In mijn hoofd is het meestal gezellig druk. Niet eens op een vervelende manier hoor. Vaak ook op een manier die me best blij maak...

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Date  | Gezond Aankomen | Groene Thee | Afvallen In Een Week  | Hardlopen Voor Beginners | Beginnen Met Hardlopen | Kerstavond | Samenwonen | Brunch Ideeen | Moeheid |