Ontstressen tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere ontstressen. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over ontstressen en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Ontstressen met 4 oefeningen - terug naar het nulpunt »

Ontstressen is niet moeilijk, maar het voelt soms moeilijk. Vooral als het stress-monster je flink in zijn greep heeft. Met deze oefeningen wordt ontstressen leuk en eenvoudig.

Ontstressen - je doet het verkeerd »

Ontstressen kan sneller, leuker en effectiever. Ontdek een ongebruikelijke manier om snel te ontstressen.

Wat kun je doen om te ontstressen? »

Voel je je overweldigd door het nieuws, je werk of allerlei problemen? Breng dan de rust en het plezier terug in je leven. Dit kun je doen om te ontstressen.

Geen zin in seks? - 7 gouden tips voor meer seksdrive »

Staat jullie seksleven op een laag pitje omdat jij geen zin in seks hebt? Met de onderstaande tips kun je je seksdrive langzaam opbouwen naar een hoger niveau en krijg je weer zin in seks!

Last van trillend ooglid? Dit kun je er aan doen! »

Een trillend ooglid is ontzettend irritant, en iedereen kan er last van krijgen. Wij leggen je uit hoe een trillend ooglid precies ontstaat, en we hebben een aantal tips hoe je snel af kunt rekenen met een trillend ooglid.

Simpel gezond leven »

Raak je overweldigd door alle verschillende gezondheidsadviezen die elkaar vaak tegenspreken? Een gezond lichaam is niet zo ingewikkeld als het soms lijkt, gezond leven is juist heel simpel. Wij hebben drie simpele basics voor je.

Omgaan met stress - 4 strategische tips die stress helpen verminderen »

Omgaan met stress - het gaat niet vanzelf weg Nou ja, uiteindelijk verdwijnt die stress heus wel. Maar je wilt niet wachten tot de stress vanzelf verdwijnt. Nee, je wilt beter omgaan met stress zodat je je nu kalm en blij kunt voelen. Dus laten we ...

6 tips om RSI klachten te voorkomen »

Veel mensen kunnen zich onbeperkt vermaken achter de pc. Helaas vindt ons lichaam het niet zo prettig achter de computer. RSI klachten kun je voorkomen door een paar simpele oefeningen en tips!

Praktische gids naar meer innerlijke rust »

Het vinden van meer innerlijke rust is een grote wens van veel mensen. Hoewel het soms onmogelijk lijkt om innerlijke rust te vinden kun je een gevoel van rust snel oproepen. Wij helpen je op weg met praktische tips!

Werk loslaten - 5 tips om je werk op je werk te laten »

Word je s avonds en in het weekend vaak geplaagd door gedachten over je werk? Kun je je werk moeilijk loslaten? Met deze vijf tips laat je je werk op je werk, en kun je echt genieten van je vrije tijd.

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Kerstdiner  | Wat Te Doen Bij Griep | Beginnen Met Hardlopen | Zelfvertrouwen Opbouwen | Scrubben | Groente Smoothies Recepten | Gezonde Smoothies | Open Minded | Meditatie | Leren Mediteren |