Mediteren Leren tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere mediteren leren. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over mediteren leren en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Innerlijke rust vinden met mediteren »

Het vinden van meer innerlijke rust is een belangrijk doel voor veel mensen. Maar juist door de dagelijkse drukte kan het zo moeilijk zijn om die rust te vinden. Misschien is Micro Meditatie iets voor jou!

Je seksleven verbeteren met seksmeditatie »

Seksmeditatie is leuk en ontspannend Meditatie draait om het loslaten van het dagelijks leven. Je wilt even tot jezelf komen om rust te vinden. Door je te focussen op één ding (een gedachte of je ademhaling) kom je tot rust. Bij seksmeditatie focus...

Eenvoudig leren mediteren »

Waarom zou ik willen mediteren? Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen voor je gezondheid en geluksbeleving. Meditatie breng je tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. Je leert jezelf ook steeds b...

Help! Een trillend ooglid! »

Een trillend ooglid is ontzettend irritant, en iedereen kan er last van krijgen. Wij leggen je uit hoe een trillend ooglid precies ontstaat, en we hebben een aantal tips hoe je snel af kunt rekenen met een trillend ooglid.

Telmeditatie - eenvoudig innerlijke rust vinden »

Met telmeditatie heb je een manier om te controleren of je tijdens het mediteren nog gefocust bent. Zo helpt het je sneller innerlijke rust te vinden.

Elke dag mediteren - zo lukt het je wel »

Wil je graag dagelijks mediteren maar krijg je het niet voor elkaar? Deze tips helpen.

Liefde voelen voor ieder mens - 4 oefeningen »

Tijd voor een paar vage tips die je helpen een vaag gevoel te ervaren dat je leven op een hele tastbare manier mooier zal maken. Ontdek hoe je liefde kunt voelen voor ieder mens.

Boeddhist worden - 7 dingen die je kunt leren van het boeddhisme »

1. Een zuivere kijk op je leven Probeer je in het leven te beperken tot de essentie van wat jij belangrijk vindt. Zoek uit waar het leven voor jou om draait, en focus je daar op. Wanneer je je aandacht en energie richt op een paar punten zul je veel...

Omgaan met verveling tijdens meditatie (+ video) »

Heb je vaak last van verveling tijdens je meditaties? Ontdek hoe je beter met je verveling kunt omgaan, zodat het je meditatie niet onderbreekt.

4 meditatie oefeningen voor beginners (+ app tip) »

Mediteren brengt je ontzettend veel voordelen met nauwelijks nadelen. Wil je vaker mediteren? Deze meditatie oefeningen helpen je snel op weg.

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Gezond Aankomen | Verliefd Op Een Ander | Open Minded | Feng Shui | Zingen | Positiviteit | Groene Smoothies | Perfectionisme | Prostaatmassage | Recepten Groene Smoothies |