Opruimen tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere opruimen. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over opruimen en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Alles opruimen - 4 gouden regels »

Ben jij een sloddervos? Of ben je opgeruimd maar wil je er beter in worden? Dit zijn de 4 gouden opruim-regels!

Huis opruimen - versla je uitstelgedrag en ga aan de slag »

Wil je je huis graag aan kant maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Gebruik dan deze tips om je huishoudelijke uitstellerij aan te pakken. Op naar een gezellig, ruimtelijk en opgeruimd huis.

Lekker snel je huis opgeruimd - 5 stappen »

Wil je je leven graag simpeler maken, maar word je tegengehouden door de complexiteit van de rommel in je huis? Met deze tips ruim je je huis simpel en stap voor stap op.

De magie van een opgeruimd leven - 4 Tips »

Netheid doet iets met je Een opgeruimd huis, een opgeruimd leven, geeft rust. Het geeft je een gevoel van controle. Een gevoel van overzicht. Alsof je de touwtjes in handen hebt. En dat voelt geweldig. Bovendien ervaar je tientallen andere voordelen...

5 Simpele Praktische Stappen naar Geluk! »

Werk van buiten naar binnen Als je niet goed in je vel zit kan het lastig zijn om je leven weer op de rails te krijgen. Door te worstelen met je problemen, of te blijven hangen in negatieve gedachten kom je vaak nauwelijks vooruit. Een veel makkeli...

Altijd georganiseerd - een simpele tip voor een opgeruimd leven »

Een leven zonder troep en chaos - dat klinkt heerlijk. Maar hoe krijg je het voor elkaar? Van je boekenkast tot je takenlijsten, van de keukenla tot je Dropbox map - ontdek hoe je het allemaal altijd opgeruimd houdt.

Snelle oplapper voor je interieur - 7 tips »

Een fris huis kan je een lekker gevoel geven. Door wat kleine dingen te veranderen in je huis, bezorg je jezelf een fijn opgeruimd en prettig gevoel. Wij hebben leuke tips!

Kostbare tijd besparen - 10 handige tips »

Te weinig tijd? Je bent niet de enige! Het leven is te kort om tijd te verspillen aan dingen die niet leuk of belangrijk voor je zijn. Wij hebben 10 handige tips die je een hoop tijd besparen.

Minder meuk, meer leuk - Zo bevrijd je jezelf van overbodige meuk »

Minder spullen maakt je leven leuker. Dus laten we eens onderzoeken hoe je jezelf op een goede manier verlost van je overbodige meuk. Een grondig minimalisme stappenplan.

Rommel = Uitstelgedrag (En wat je eraan kunt doen) »

Je huis is een spiegel van jouw gedachten en gedrag. En als je rommel in je huis hebt, dan kunnen we een ding duidelijk stellen: je hebt last van uitstelgedrag.

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Hooggevoelig Kind | Rust In Je Hoofd | Leren Zingen | Geniet Van Het Leven | Detoxen | Scrubben | Relatieproblemen | Groene Thee | Groene Smoothie | Afvallen Met Groene Thee |