Relativeren tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere relativeren. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over relativeren en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Ontspannen in Drukke Perioden: 5 Tips »

1. Schrijf de drukte van je af Wat gaat er allemaal om in je hoofd? Waardoor voel je je eigenlijk zo gespannen? Heb je enig overzicht op de situatie of maak je je vooral druk? Door je hoofd even lekker leeg te schrijven merken je hersenen dat ze zic...

Ontspannen Leven is een Keuze: 5 Tips! »

Verdrinken in stress en tegen een burnout aan lopen is in de meeste gevallen je eigen schuld. Een ontspannen leven is een keuze. Maak jouw leven meer ontspannen met deze tips!

Omgaan met Tegenslagen: 7 StrategieŽn »

Ieder leven kent tegenslagen Hoe mooi je leven op dit moment ook is, je zult vroeg of laat te maken krijgen met mindere tijden. Er zullen tegenslagen op je pad komen die je op de proef stellen, en mogelijk je leven kunnen veranderen. Er zullen dier...

Vergelijk jezelf om je beter te voelen »

Jezelf vergelijken met anderen is niet altijd een goed idee aangezien het kan leiden tot jaloezie en afgunst. Toch kun je vergelijken inzetten om je snel beter te voelen en jezelf te relativeren.

Problemen Relativeren: Kijk naar de Sterren »

Om in het leven je geluksniveau stabiel te houden is het belangrijk dat je je problemen relativeert. Je kunt je problemen voor jezelf verkleinen door te kijken naar de sterren.

Zo voorkom je ellende in je leven - 5 stappen »

Ellende - niemand zit erop te wachten. En gelukkig zijn er een heleboel dingen die je kunt doen om ellende in je leven te voorkomen. Hier vind je een praktisch stappenplan.

Zo Word je een Kalmer Mens: 3 Stappen »

Maak je niet druk! Is het je weleens opgevallen dat wij mensen ons druk kunnen maken om van alles en nog wat? Als je een beetje een stresskip bent, dan heb je al een naar gevoel in je buik zodra je ontdekt dat iets niet loopt zoals je dat verwacht h...

Versla een Rothumeur: 9 Tips! »

Soms voel je je gewoon even niet happy. Na een zware dag of een vervelende gebeurtenis wil je even stoom afblazen. Met deze 7 tips kun je je rothumeur verslaan!

Leven Zonder Problemen: 7 Tips »

Een probleem is alleen een probleem als jij dat toelaat. Hoe meer problemen je laat ontstaan, des te meer ze je geluk gaan belemmeren. Wij hebben tips voor een leven zonder problemen.

Alles Komt Goed »

Laat jij je meesleuren in dagelijkse zorgen en beslommeringen? Ga jij helemaal op in je problemen, en vraag je je af hoe je leven zich gaat ontvouwen? Ontspan, alles komt goed!

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Snel Afvallen  | Trillend Ooglid | Paasbrunch | Gezond Leven | Geldzorgen | Snel Afvallen In Een Week | Blaasontsteking Voorkomen | Pijnboompitten | Cadeautjes | Groene Smoothie Recepten |