Relativeren tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere relativeren. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over relativeren en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Problemen Relativeren: Kijk naar de Sterren »

Om in het leven je geluksniveau stabiel te houden is het belangrijk dat je je problemen relativeert. Je kunt je problemen voor jezelf verkleinen door te kijken naar de sterren.

Versla een Rothumeur: 9 Tips! »

Soms voel je je gewoon even niet happy. Na een zware dag of een vervelende gebeurtenis wil je even stoom afblazen. Met deze 7 tips kun je je rothumeur verslaan!

Ontspannen in Drukke Perioden: 5 Tips »

Als de spanning het hoogst is lijkt het onmogelijk om te ontspannen. Heb je examenstress, zit je in een verhuizing of heb je het gewoon druk? Deze tips helpen je zelfs in de drukste tijden rust te vinden!

Ontspannen Leven is een Keuze: 5 Tips! »

Verdrinken in stress en tegen een burnout aan lopen is in de meeste gevallen je eigen schuld. Een ontspannen leven is een keuze. Maak jouw leven meer ontspannen met deze tips!

Vergelijk Jezelf om je Beter te Voelen »

Jezelf vergelijken met anderen is niet altijd een goed idee aangezien het kan leiden tot jaloezie en afgunst. Toch kun je vergelijken inzetten om je snel beter te voelen en jezelf te relativeren.

Omgaan met Tegenslagen: 7 StrategieŽn »

Het leven zit niet altijd mee. Juist wanneer het even tegenzit leer je jezelf kennen. Leer beter om te gaan met tegenslagen, zodat je stabieler en rustiger in het leven staat.

Alles Komt Goed »

Laat jij je meesleuren in dagelijkse zorgen en beslommeringen? Ga jij helemaal op in je problemen, en vraag je je af hoe je leven zich gaat ontvouwen? Ontspan, alles komt goed!

Zo Word je een Kalmer Mens: 3 Stappen »

Wie kalm door het leven gaat is sterker, stabieler en gelukkiger. Je kunt je druk maken om van alles, maar vaak is dat helemaal nergens voor nodig. Zo word je een kalmer mens!

Deze 3 rare inzichten maken je leven luchtiger »

Rare inzichten die je helpen relativeren Precies. Relativeren is belangrijk. Het zet alles weer even in perspectief, en vaak ga je je daar beter van voelen. Je beseft dat - hoewel je je leven belangrijk vindt - alles uiteindelijk niet belangrijk is...

Top 5 goede voornemens »

1. Werk aan volledige vrijheid Dit was mijn thema van het afgelopen jaar. Ik wilde me vaker volledig vrij voelen. Aan de ene kant door te werken aan praktische zaken: Elimineren van overbodige zaken, meer leven volgens minimalisme; Simpele...

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Gezonde Tussendoortjes | Hardlopen Voor Beginners | Leren Mediteren | Moeilijke Stoelgang | Geen Zin In Sex | Kerstavond | Smaak Sperma | Afslank | Geld Besparen | Geldzorgen |