Relativeren tips

Op soChicken vind je leuke artikelen over onder andere relativeren. Bekijk de onderstaande artikelen voor tips over relativeren en laat je inspireren om je leven mooier te maken!

Problemen Relativeren: Kijk naar de Sterren »

Om in het leven je geluksniveau stabiel te houden is het belangrijk dat je je problemen relativeert. Je kunt je problemen voor jezelf verkleinen door te kijken naar de sterren.

Versla een Rothumeur: 9 Tips! »

Soms voel je je gewoon even niet happy. Na een zware dag of een vervelende gebeurtenis wil je even stoom afblazen. Met deze 7 tips kun je je rothumeur verslaan!

Ontspannen in Drukke Perioden: 5 Tips »

1. Schrijf de drukte van je af Wat gaat er allemaal om in je hoofd? Waardoor voel je je eigenlijk zo gespannen? Heb je enig overzicht op de situatie of maak je je vooral druk? Door je hoofd even lekker leeg te schrijven merken je hersenen dat ze zic...

Ontspannen Leven is een Keuze: 5 Tips! »

1. Zet jezelf af en toe stil, en geniet van het moment Ben jij iemand die de hele dag door van hot naar her raast, zowel in tijd en ruimte als in gedachten? Zet jezelf dan eens stil en beoefen wat mindfulness. Hou je een tijdje alleen bezig met de e...

Vergelijk Jezelf om je Beter te Voelen »

Jezelf vergelijken met anderen is niet altijd een goed idee aangezien het kan leiden tot jaloezie en afgunst. Toch kun je vergelijken inzetten om je snel beter te voelen en jezelf te relativeren.

Omgaan met Tegenslagen: 7 StrategieŽn »

Het leven zit niet altijd mee. Juist wanneer het even tegenzit leer je jezelf kennen. Leer beter om te gaan met tegenslagen, zodat je stabieler en rustiger in het leven staat.

Alles Komt Goed »

Laat jij je meesleuren in dagelijkse zorgen en beslommeringen? Ga jij helemaal op in je problemen, en vraag je je af hoe je leven zich gaat ontvouwen? Ontspan, alles komt goed!

Zo Word je een Kalmer Mens: 3 Stappen »

Wie kalm door het leven gaat is sterker, stabieler en gelukkiger. Je kunt je druk maken om van alles, maar vaak is dat helemaal nergens voor nodig. Zo word je een kalmer mens!

Deze 3 rare inzichten maken je leven luchtiger »

Het leven wordt leuker en lichter als je het wat minder serieus neemt. Deze 3 rare inzichten kunnen je helpen dat voor elkaar te krijgen.

Top 5 goede voornemens »

1. Werk aan volledige vrijheid Dit was mijn thema van het afgelopen jaar. Ik wilde me vaker volledig vrij voelen. Aan de ene kant door te werken aan praktische zaken: Elimineren van overbodige zaken, meer leven volgens minimalisme; Simpele...

Andere populaire zoekwoorden op soChicken

Rijk Worden | Stofwisseling | Geld Besparen | Gezond Leven | Moeheid | Brunch Ideeen | Groene Smoothie Recepten | Groente Smoothies | Trillend Ooglid | Gezond Aankomen |