Wat is het nieuwtje?

Ja! Ik heb leuk nieuws! Bekijk hieronder mijn. Vind je deze video leuk? Abonneer je dan gezellig op mijn YouTube kanaal.

Kun je de video niet bekijken? Bekijk mijn video over mijn grote nieuws op YouTube.

Ik werk aan een tweede boek!!

Precies! Ik werk momenteel aan een tweede boek dat gezellig voortborduurt op Steeds leuker. Met meer inzichten, gekke metaforen en grappen waar alleen ik om moet lachen.

Waar we in Steeds leuker vooral werken aan het aanpassen van onze externe wereld, gaan we in mijn nieuwe boek werken aan het aanpassen van onze innerlijke wereld. We gaan stap voor stap op weg naar een leven met minder drama en meer rust in je hoofd.

Fijn toch? ๐Ÿ˜

Vandaar dus de blije video?

Yep, ik ben namelijk heel blij. Met Steeds leuker heb ik zoveel mensen mogen inspireren. Het boek is meer dan 45.000 keer verkochtgeprint, als eBoek รฉn als luisterboek.

En ik sta te trappelen om nog meer mensen nรณg beter te mogen helpen met mijn nieuwe boek.

Heb je Steeds leuker nog niet gelezen? Dan is nu een mooi moment om ermee aan de slag te gaan. Ergens in het voorjaar komt mijn tweede boek uit. Dus dan kun je meteen doorpakken en je momentum vasthouden. ๐Ÿ˜Š

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom het boek? Als je me volgt op Instagram ontvang je het nieuws als eerst. Van kijkjes achter de schermen tot nieuwe updates rondom de titel, de inhoud en de publicatiedatum.

Kom je me gezellig volgen op Instagram? ๐Ÿ˜Š

Dan ga ik ondertussen weer verder met typen. ๐Ÿ˜‰

Gratis tips om je leven leuker te maken

Maak elke week steeds leuker met mijn gezellige maandagmorgen nieuwsbrief! Ruim 150.000 mensen zijn al lid! ๐Ÿ˜

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. ๐Ÿ’›