Steeds leuker - het soChicken boek - door Jelle Hermus

Steeds leuker door Jelle Hermus

De korte route naar een leuker leven. Het eerste officiële soChicken boek, uitgegeven door Kosmos - Steeds leuker is nu te bestellen!

Bestel Steeds leuker direct via...

Bol.com Luisterboek
600+ reviews | Gratis verzonden - Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
Bestel Duitse uitgave

Gezien in o.a.:

Steeds leuker van soChicken NPO Radio 1 Steeds leuker van soChicken Algemeen Dagblad Steeds leuker van soChicken Libelle Steeds leuker van soChicken Koffietijd Steeds leuker van soChicken Margriet Steeds leuker van soChicken Trouw Steeds leuker van soChicken Happinez Steeds leuker van soChicken Omroep West Steeds leuker van soChicken Zin magazine Steeds leuker van soChicken Flow magazine Steeds leuker van soChicken Noord-Hollands Dagblad Steeds leuker van soChicken Telegraaf

Steeds leuker uitgeroepen als beste spirituele boek van 2018! 😁

Ja - je leest het goed! Mijn eerste boek is uitgeroepen als beste spirituele boek van 2018. Hier lees je meer...

Waar gaat Steeds leuker over?

De voordelen zonder de nadelen - je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar Steeds leuker om draait. Ik presenteer je de korte route naar een leuker leven en laat zien hoe je - door het zetten van de juiste kleine stappen - je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen.

Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn.

Ik laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen. 😊

Steeds leuker is opgebouwd uit vier delen met daarin 17 hoofdstukken boordevol inspiratie:

Jelle Hermus

Deel 1: De Broednestmethode

In het eerste deel van Steeds leuker maak je kennis met de Broednestmethode. Deze gezellige methode helpt je je leven in een opwaartse spiraal te brengen met steeds minder moeite. Alsof je altijd wind mee hebt!

Je leest over het belang van zitten op het juiste broednest, over welke eieren je het best kunt uitbroeden én hoe je het best kunt broeden.

Raar verhaal? Klopt. Ik ben ook een beetje raar. Maar ik denk wel dat je het leuk én leerzaam zult vinden. 😉

Deel 2: Vrijheid - schrap de ellende

Zodra we de Broednestmethode onder de knie hebben beginnen we bij het begin: vrijheid. Het overboord gooien van de dingen die je niet blij maken.

Hier gaan we aan de slag met minimaliseren - uiteraard - maar met een twist. Daarnaast gaan we stap voor stap de belangrijkste gebieden in je leven versimpelen, opschonen en verbeteren. In leuke, kleine en praktische stappen.

Zodat je je vrijer kunt voelen dan ooit. Onbelemmerd, onbelast, on-ellendig. Precies zoals we het graag hebben. 😊

Deel 3: Blijheid - lachrimpels zijn de beste rimpels

Precies. Want rimpels krijgen we toch - dus laten we oud groeien met lachrimpels! In dit derde deel ontdek je de korte route naar geluk en blijheid. Geen eindeloze lijsten, zweverige oefeningen of abstracte inzichten.

Nee - we gaan aan de slag met de paar stappen en gewoontes die je vandaag nog kunt introduceren om direct blijer te worden.

Want blij en gelukkig zijn is veel simpeler dan de meeste mensen denken. En ik laat je dolgraag zien hoe dat zit. Want hoe meer blije mensen, hoe meer mensen we blij kunnen maken. Mooi is dat!

Deel 4: Betekenis - leven als een overlopende emmer

Wat komt er na vrijheid en blijheid? Betekenis - een gevoel van voldoening. Het idee dat je ’s ochtends uit je bed stapt met een reden.

In dit deel onderzoeken we de bouwstenen van betekenis, en hoe je het eenvoudig kunt introduceren in je eigen leven. Een belangrijk onderdeel hiervan is werken aan niet-veroordelen, compassie en liefde voor jezelf én de wereld om je heen.

Want je kunt geen water scheppen uit een lege emmer. We zoeken uit hoe jij je emmer steeds kunt opvullen, zodat je steeds meer liefde te geven hebt aan je omgeving.

Je eigen eierdoos vol leuks

Bij het boek krijg je bovendien toegang tot je eigen eierdoos. Een exclusieve online omgeving vól met bonus hoofdstukken, checklists en andere leukheden - alleen voor lezers van Steeds leuker!

In je eigen eierdoos vind je allerlei hulpmiddelen die je helpen meer uit het boek én je leven te halen. Sterker nog - je vindt hier zóveel leuks dat sommige mensen het boek alleen al hiervoor willen kopen! Gekkerds.

Jelle Hermus

Zullen we elkaar helpen?

Zoals je misschien weet ontvangen auteurs slechts een klein percentage van ieder verkocht boek. Maar Bruna en Bol.com waren zo aardig om een speciale regeling te maken. Als je bestelt via mijn links ontvang ik een kleine vergoeding zonder dat het jou iets extra kost.

Dus als je mij wilt helpen - én het boek lekker snel in huis wilt hebben - bestel dan via mijn knop!

Bestel Steeds leuker direct via...

Bol.com

Dankjewel! ✌🏻 Je ontvangt bovendien GRATIS verzending naar Nederland en België als je via mijn link Bestelt.

Wat krijg je als je Steeds leuker nu Bestelt?

Ja, laten we het eens hebben over wat je nu precies krijgt als je Bestelt! Steeds leuker is geprint op prachtig papier en staat vol met kleurrijke, inspirerende foto’s zoals je van soChicken gewend bent.

Het boek is uitgevoerd in een prachtige, kleurrijke omslag en bevredigende dikke pagina’s. En lekker alles mat - want iedereen is dol op mat. 😂

In ieder exemplaar vind je het wachtwoord waarmee je kunt inloggen in je eigen eierdoos vol leuks!.

Steeds leuker - het soChicken boek - door Jelle Hermus

Maar ik wil een handtekening + FREE HUG!

Jelle Hermus

Geen zorgen! Ik reis door het land om te spreken, vragen te beantwoorden, FREE HUGS uit te delen én boeken te signeren in diverse boekhandels.

Hierover lees je meer op deze pagina en in de soChicken nieuwsbrief, dus schrijf je in en houd je mailbox in de gaten! 😊

Oké - even alles op een rijtje.

Als je Steeds leuker nú bestelt via mijn mooie oranje knop:

  1. Ontvang je Steeds leuker morgen in huis - de korte route naar een leuker leven.
  2. Ontvang je GRATIS verzending in Nederland en België.
  3. Help je mij vooruit zonder dat het jou iets extra kost.
  4. Krijg je toegang tot je eigen eierdoos vol met leuke bonussen en checklists.

Bestel Steeds leuker direct via...

Bol.com

Steeds leuker is een bestseller!

Op de dag dat het boek verscheen was de 1e druk direct uitverkocht! En daarna kwam Steeds leuker binnen op nummer 2 in de landelijke bestsellerlijst, vlak na Dan Brown.

Daarmee was Steeds leuker het bestverkopende boek van Nederlandse bodem en het bestverkopende non-fictie boek! Kijk maar!

Inmiddels zijn er al tienduizenden exemplaren verkocht en komt het boek uit in Duitsland.

Steeds leuker is een bestseller

Veelgestelde vragen over Steeds leuker

Ik woon in België - hoe werkt dat?

Vanuit België kun je beste bestellen via deze link voor gratis verzending.

Ik wil het boek cadeau doen

Wat een leuk idee! Hoe meer lieve mensen beseffen hoe simpel vrijheid en blijheid kan zijn, des te leuker we onze omgeving maken.

Tijdens het afrekenen kun je de bestelling zelfs laten inpakken. En je kunt ook nog eens kosteloos een persoonlijke boodschap toevoegen, voor het geval je Steeds leuker direct naar de ontvanger wilt verzenden. Maar zelf thuis inpakken kan natuurlijk ook. 😉

Is Steeds leuker een bundel van soChicken blogposts?

Nee. Steeds leuker is een compleet origineel geschreven boek. Ik wilde dat Steeds leuker echt fungeert als een stappenplan van begin tot eind, niet als een blogbundel.

Dus zelfs als je soChicken al jaren volgt, zul je in Steeds leuker onwijs veel nieuwe verhalen lezen en nieuwe ideeën opdoen.

Waarom heb je Steeds leuker geschreven?

Omdat ik vond dat het tijd werd voor een soChicken basiswerk. Een stappenplan dat je van begin tot eind kunt volgen om je leven Steeds leuker te maken.

Ik vind dat de meeste mensen het bouwen aan een leuker leven véél te ingewikkeld maken. En daar laten we een enorme kans liggen. Want hoe meer mensen beseffen en demonstreren dat gelukkig leven eenvoudig is, des te meer mensen ermee aan de slag zullen gaan.

Hoe simpeler we geluk maken, des te meer mensen het voor elkaar zullen krijgen. En hoe meer mensen het voor elkaar krijgen, des te mooier de wereld wordt. Want je weet hoe dat werkt - blije mensen zijn lief voor elkaar. 😊

Ligt het boek ook in de winkel?

Jazeker! Het boek ligt in Nederland en Vlaanderen gewoon in de grote boekhandels. En elke boekhandel kan hem bestellen.

Ik woon niet in Nederland of België, hoe kan ik bestellen?

Woon je niet in Nederland of België? Bestel dan wereldwijd via deze link. 😊

Is er ook een eBoek?

Ja, er is ook een eBoek! Geschikt voor elke eReader. Steeds leuker is verkrijgbaar als eBoek via Bol.com (en Kobo), Apple iBooks (iTunes) en voor de Amazon Kindle.

Bestellen lukt niet!

Lukt het je niet om het boek te bestellen? Probeer het dan even opnieuw via deze link. Als het hier ook niet lukt, stuur ons dan even een berichtje via het Servicenest.

Ik ben van de pers en wil graag iets schrijven over Steeds leuker

Wat leuk! Je kunt contact opnemen via media@sochicken.nl, dan komen we supersnel bij je terug. Reageren via Twitter kan ook: @JelleHermus.

Ik heb een andere vraag

Geen zorgen! Ik help je graag verder in ons gezellige Servicenest!

En wat vinden anderen ervan? ✌🏻

Wil je weten wat anderen zeggen over Steeds leuker? Lees dan de recensies op bol.com!

Ben je benieuwd naar wat de bloggers zeggen? Hier vind je een overzicht van recensies door andere bloggers.

Hieronder een aantal van de eerste reacties die ik ontving op de soChicken Facebook pagina. Duizenden lieve mensen hebben hun exemplaar van Steeds leuker inmiddels besteld! Doe je ook mee? 😁

Wat zeggen anderen?

Steeds leuker - het soChicken boek - door Jelle Hermus

Onthoud - als je nu Bestelt:

  1. Ontvang je Steeds leuker morgen in huis - de korte route naar een leuker leven.
  2. Ontvang je GRATIS verzending in Nederland en België.
  3. Help je mij vooruit zonder dat het jou iets extra kost.
  4. Krijg je toegang tot je eigen eierdoos vol met leuke bonussen en checklists.
  5. Doe ik misschien zelfs een dansje! 😬

Doe je gezellig mee? 😊

Bestel Steeds leuker direct via...

Bol.com

Gratis verzonden - Voor 23:00 besteld, morgen in huis.