Het soChicken boek – Steeds leuker door Jelle Hermus

Steeds leuker door Jelle Hermus is het eerste boek van soChicken. Ontdek de korte route naar een leuker leven en bestel Steeds leuker direct.

Steeds leuker door Jelle Hermus

In Steeds leuker ontdek je de korte route naar een leuker leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Een boek voor trouwe lezers die al bezig zijn met de ideeën op soChicken, én voor iedereen die op zoek is naar praktische handvatten om het leven iets leuker te maken.

In Steeds leuker maak je kennis met de Broednest methodeeen slimme manier om sneller te broeden op een leuker leven. Zodat je op de meest effectieve manier, in kleine stappen, richting een leven beweegt waar je blij van wordt.

Steeds leuker - Jelle Hermus - soChicken boek

Minder ballast, minder ellende. Meer vrijheid, blijheid, voldoening en betekenis.

Zodat jij je leven helemaal kunt opvullen met liefde en blijdschap, en je positiviteit kunt doorgeven naar de mensen om je heen. Zodat jij blijer wordt, en we samen de wereld iets blijer kunnen maken. ✌🏻😁

Reserveer Steeds leuker

Steeds leuker verschijnt op 14 november 2017 in de winkels. Voor die tijd kun je het boek voorbestellen. En dat is slim, want alleen bij de eerste druk ontvang je een gratis Broednest cursus t.w.v. € 40!

Direct voorbestellen met gratis verzending

Als je bestelt bij Bruna help je me vooruit. Zoals je misschien weet ontvangen auteurs slechts een klein percentage van ieder verkocht boek. Als je bestelt via bovenstaande link geeft Bruna mij een beetje extra commissie zonder dat het jou iets extra kost.

Bestel je vanuit België? Bestel dan hier voor gratis verzending.

Wil je er zeker van zijn dat je alle nieuwstjes rondom Steeds leuker als eerste hoort? Meld je dan even aan voor de soChicken nieuwsbrief. Nieuwsbrief leden horen alle leuke dingen als eerst. 😊