Artikel opslaan

Er gingen dui-zen-den boeken door het land!

Wat is het toch een bijzonder moment. Gisteren (12 juni 2019) was het eindelijk zover, mijn tweede boek Leven met wind mee kwam uit. En omdat jullie zo massaal hadden voorbesteld, werden er gisteren duizenden pakketten door brievenbussen geduwd, en ook nog eens duizenden boeken opgehaald bij lokale boekhandels.

Via mijn Instagram kreeg ik tientallen berichtjes van lieve mensen die zijn begonnen met lezen. En het ging zó hard met de verkopen dat het boek zelfs een paar uur niet leverbaar is geweest, omdat de voorraden bij Bruna en Bol op waren.

Kom maar op

Reserveer mijn nieuwe boek 🎉

Bestel mijn nieuwe boek Kom maar op nu vooruit en ontvang een exclusieve bonus! 🥳

Wacht niet te lang, de oplage mét bonus is beperkt!

Lees meer en reserveer

Maar dat is dus allemaal langs me heen gegaan

Ja – want wij werden ‘s ochtends wakker met een behoorlijke zieke Jake. Hij had wat uitslag op z’n gezicht de dag daarvoor, maar die was plotseling veranderd in een heftige infectie. En omdat het zo snel was verergerd, zaten we patsboem in het ziekenhuis en kregen we te horen dat hij even moet blijven.

En terwijl de boeken bij bosjes door jullie brievenbussen vielen, ervaarde ik voor het eerst hoe het is om je kind te zien liggen in een ziekenhuisbed. Hartverscheurend was het, m’n arme jongen tussen al die dokters en apparatuur.

En tussen de tranen door (ik was behoorlijk geschrokken) moesten we even snel schakelen. Er moest van alles geregeld worden. Terwijl Billy bij Jake bleef, ben ik heen en weer gerausd om alles in orde te maken en spullen te halen. En mezelf voor te bereiden op de boekpresentatie.

Update: Jake is inmiddels weer thuis en het gaat goed met hem! 😊

Toch maar naar de boekpresentatie

In overleg met Billy, de dokters en de uitgever besloten we om de boekpresentatie toch door te laten gaan. Want er waren al zoveel mensen op pad richting Paagman Den Haag, en Jake was in geweldige handen.

Billy bleef bij hem en keek mee op de livestream, terwijl ik met een verstrooid hoofd mijn boek officieel lanceerde in bijzijn van familie, vrienden, lieve soChicken lezers en honderden kijkers via de Instagram livestream. En het was een geweldige avond – echt een warm bad.

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor de lieve mensen in mijn leven, waaronder lezers zoals jij. Ik ben dolgelukkig dat ik voor je mag werken en dat ik je mag helpen om je leven nog iets mooier te maken. En dat dit boek opnieuw met open armen wordt ontvangen maakt me zo gelukkig.

Gisteren werd me maar weer eens duidelijk hoe het leven soms onverwachte wendingen kan nemen. En keer op keer herinnerde ik me dat er niets anders te doen is dan mijn hoofd koel houden en gewoon doen wat er gedaan moet worden. Accepteren, accepteren, accepteren.

Het is lastig soms, maar het werkt. Keer op keer. Het is wat het is, en niet anders. Dat maakt dat het leven moeitelozer voelt, zelfs als het in een stroomversnelling komt. En ik hoop dat ik je met dit boek mag helpen dit voor jezelf te ervaren.

Wat gaat er nu gebeuren?

Ik ga me de komende dagen (zolang als nodig is) volledig richten op onze lieve Jake, samen met Billy. En we gaan er alles aan doen om hem zo snel mogelijk weer lekker thuis in ons armen te laten glimlachen. Het was even schrikken, maar hij komt er weer bovenop. En de mensen in het ziekenhuis zijn echt fantastisch voor hem en voor ons.

Als dat allemaal een beetje rustig is, ga ik de komende periode door het land reizen voor Meet & Greets. Waar ik boeken zal signeren, vragen zal beantwoorden én natuurlijk FREE HUGS zal uitdelen.

Houd de agenda en/of de Facebook pagina in de gaten voor locaties en data. Er komen nog meer steden bij de komende weken.

Ik hoop dat op één van deze plekken te mogen ontmoeten. 💛🙏🏻

Heb je het boek nog niet besteld?

Heb je Leven met wind mee nog niet besteld? De oplage met de gratis online cursus is online helemaal uitverkocht. Bij je locale Bruna heb je nog een kans, want zij hebben extra groot ingekocht.

Je herkent deze oplage aan de zwarte sticker op de kaft.

Lukt het niet om zo’n exemplaar te vinden? Geen zorgen.

Bestel je boek dan gewoon via mijn link. In de bijbehorende online omgeving (je eigen windmachine) vind je een couponcode voor korting op de bijbehorende cursus. ☀️

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test