Artikel opslaan

Leven met wind mee – de opvolger van Steeds leuker

Ik ben zo trots! Hier is ‘ie dan, het tweede soChicken boek! Leven met wind mee draait om leven met minder drama en meer rust in je hoofd. Want drama en gedoe is amusant, maar vaak is het toch fijner om gewoon gezellig rond te lopen met een glimlach op je snoet. ๐Ÿ˜

Leven met wind mee

Leven met wind mee is de natuurlijke opvolger van Steeds leuker. In dit boek gaan we een stapje verder en een laag dieper. Waar we in Steeds leuker vooral werkten om onze omgeving aan te passen zodat we gelukkiger kunnen zijn met minder moeite, werken we in dit boek de andere kant op.

In Leven met wind mee gaan we aan de slag met onszelf – onze binnenwereld – zodat we gelukkiger kunnen zijn met minder moeite, ongeacht hoe de wereld om ons heen ervoor staat.

En zoals je zult begrijpen: als je beide aanpakken combineert ga je als een raket! Heb je Steeds leuker nog niet gelezen? Als je hem vandaag bestelt heb je hem morgen in huis! โœŒ๐Ÿป

Kom maar op

Reserveer mijn nieuwe boek ๐ŸŽ‰

Bestel mijn nieuwe boek Kom maar op nu vooruit en ontvang een exclusieve bonus! ๐Ÿฅณ

Wacht niet te lang, de oplage mรฉt bonus is beperkt!

Lees meer en reserveer

Wat maakt dit boek anders?

In Leven met wind mee werken we met iets meer focus aan de belangrijkste bron van alle trammelant in ons leven: gedachten. Ik ga je laten zien waarom gedachten zijn zoals scheten, en ik help je stap voor stap meer rust in je hoofd te ontwikkelen.

En geen zorgen – het wordt geen “denk alleen positief en je hele leven wordt a-ma-zing” verhaal. Het wordt een veel gekker verhaal. Over vieze luchtjes, lama’s en onze drang om Netflix te kijken. Ik ga je helpen beter te worden in meditatie en ik geef je een berg inzichten die je helpen anders naar je problemen te kijken.

En dat allemaal met รฉรฉn doel: moeiteloos, dankbaar, liefdevol en blij door het leven gaan. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn – echt niet. Het mag, als je wilt. Maar je hebt opties, en in Leven met wind mee laat ik zien hoe je de drama schrapt en de rust en liefde omarmt.

Met de praktische tips en de gezelligheid die je gewend bent van soChicken en Steeds leuker. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen.

Okรฉ – en zijn er nog GOODIES?

Ja – natuurlijk! Je kent me, er zijn altijd goodies. Je krijgt als lezer van het boek toegang tot een heleboel BONUS materiaal in je eigen windmachine, de plek waar we werken aan extra wind in de rug.

En daarnaast is er een tijdelijke actie. Als je het boek voorbestelt via soChicken (ik laat je binnenkort weten hoe je dat doet), dan ontvang je er een GRATIS cursus bij t.w.v. โ‚ฌ30! Deze compacte cursus helpt je meer uit het boek te halen en meer rust in je hoofd te ontwikkelen.

Leuk – ik wil die GRATIS cursus erbij! ๐Ÿš€

Wat fijn! Wil je absoluut die GRATIS cursus t.w.v. โ‚ฌ30 erbij? Let op:

  1. De gratis cursus krijg je alleen bij de eerste papieren druk van het boek. Deze oplage is beperkt en mogelijk snel uitverkocht.
  2. Als je voorbestelt via soChicken ontvang je gegarandeerd een exemplaar met cursus. Plus, je support mij een beetje extra wat altijd lief is. ๐Ÿ˜
  3. Binnenkort laat ik weten hoe je kunt voorbestellen. Houd de nieuwsbrief, Instagram of Facebook in de gaten!

Leven met wind mee komt uit op 12 juni 2019 en kost โ‚ฌ20. Er is ook een eBoek beschikbaar, hierbij krijgt je wรฉl toegang tot de bonussen in je eigen windmachine, maar ontvang je niet de cursus t.w.v. โ‚ฌ30.

Kom je naar het Happinez Festival 2019?

Ook dit jaar spreek ik op het Happinez Festival. Ik host een Steeds leuker sessie op zaterdag en zondag. Op die dagen signeer ik ook exemplaren van Steeds leuker en deel ik FREE HUGS uit.

En wat nog leuker is, als je de sessie bijwoont of even langswipt bij de boekenstand kun je een exclusieve sneak preview van Leven met wind mee oppikken! Met daarin de eerste hoofdstukken van het boek. ๐Ÿ˜

Dus dit is hem! Een versgelegd boek vol met frisse inzichten om je leven leuker, kalmer en liefdevoller te maken. Ik heb ook dit boek geschreven met ontzettend veel liefde en ik denk dat het een waardevol boek is geworden waarmee ik je hopelijk opnieuw mag inspireren en helpen. ๐Ÿ’›

Voorbestellen via soChicken begint binnenkort, dus blijf in de buurt! ๐Ÿ˜Š

Wil je ondertussen weten wat mensen van mijn vorige boek vonden? Lees de reviews hier…

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test