Onze populaire eCursus is vernieuwd!

De afgelopen tijd hebben we onze nieuwe eCursus Schijt – loslaten wat mensen van je denken en onze klassieker Kies eieren voor je tijd – minder uitstelgedrag, meer discipline gelanceerd in ons supersexy soChicken Broednest.

Onze superhippe kleurige leeromgeving die je nóg sneller helpt broeden op een leuker leven.

Supercool. Maar toen bleef er nog een eenzame eCursus over die zich een beetje verloren voelde tussen alle eBoeken. En deze lieve eCursus heeft nu eindelijk zijn welverdiende plekje gekregen in het Broednest – lekker warm tussen zijn eCursus-vrienden.

Jawel. Onze praktische eCursus voor minder moeheid en meer energie is verhuisd naar het soChicken Broednest. En we hebben direct de gelegenheid gebruikt om de eCursus grondig te updaten & upgraden.

Niet alleen is de eCursus inhoudelijk helemaal geüpdatet (brr wat een lelijk woord) we hebben het beestje ook een nieuwe naam gegeven. Namelijk Plop! – bruisen van energie.

Want dat is precies wat je met deze eCursus doet. Je volgt het stappenplan, en binnen korte tijd plop je uitgerust uit je bed – klaar om de dag meer veel energie en levenslust tegemoet te gaan.

Gebruik dit praktische stappenplan om:

  • Minder moe te zijn.
  • Meer energie en levenslust te ervaren.
  • Binnen enkele weken resultaat te zien.

Mooi spul. En hoog tijd dat je je inschrijft. Als je al een Broednest hebt dan kun je deze eCursus simpelweg toevoegen aan je eigen Broednest. Als je nog geen Broednest hebt dan is dit dé gelegenheid om er eentje te krijgen.

Want om te vieren dat de cursus verhuisd is geef ik t/m aanstaande maandag €10 euro korting!

Ja. Ik weet het. Dat zijn dingen waar je energie van krijgt. Dus ik zou zeggen: klikkerdeklik met je allerlaatste beetje levenslust op die knop, en start samen met mij de opwaartse spiraal op naar een leven met minder moeheid en meer energie!

Heb je deze eCursus eerder al gekocht en heb je nog geen Broednest account? Importeer je cursus dan hier.

Ontvang gratis tips om je leven leuker te maken!

Maak elke week steeds leuker met mijn gezellige maandagmorgen nieuwsbrief! Ruim 140.000 mensen gingen je voor! 😁

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 💛