Blinddoek om en knuffelen maar!

Een spontane actie op nieuwjaarsdag heeft me een geweldig begin van het nieuwe jaar opgeleverd. Het bezorgde me een heerlijk warm gevoel van binnen, helemaal zonder glรผhwein!

Op nieuwjaarsdag stond ik met Billy en een paar vrienden voor de pier van Scheveningen, om de rillende nieuwjaarsduikers van binnenuit op te warmen met free hugs! Bekijk hieronder hartverwarmende resultaat op YouTube!

Bezorgt het filmpje je ook een glimlach? Deel hem dan even met je vrienden, en geef ze dan meteen een knuffel. ;)

Het was heerlijk om te doen, en geweldig om te zien hoe positief iedereen reageerde. Wil je het zelf ook eens doen? Het enige dat je nodig hebt is een stuk karton, een stift, een blinddoek en een beetje vertrouwen in de mensen om je heen. :)

Goed voornemen: Na mijn reis wil ik meer video’s gaan maken voor soChicken. Abonneer je op ons kanaal om geen video’s te missen! :)

Zo maak je je leven steeds leuker โ˜€๏ธ

Volg onbeperkt compacte cursussen, stappenplannen, video-meditaties en meer. Start vandaag jouw opwaartse spiraal. ๐ŸŒฑ

Begin direct

Gratis tips om je leven leuker te maken

Maak elke week steeds leuker met mijn gezellige maandagmorgen nieuwsbrief! Ruim 150.000 mensen zijn al lid! ๐Ÿ˜

Goed om te weten
Je ontvangt elke maandagochtend versgelegde inspiratie en af en toe een extra update. Je kunt je altijd uitschrijven. Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. ๐Ÿ’›