Tijd voor een bedankje!

Mijn eerste boek Steeds leuker is in de prijzen gevallen! Bekijk hieronder mijn video. Vind je deze video leuk? Abonneer je dan gezellig op mijn YouTube kanaal.

Kun je de video niet bekijken? Bekijk mijn video op YouTube.

Bekijk de prijsuitreiking terug op NPO

De prijs werd uitgereikt door Daphne Deckers in het programma Jacobine op Zondag. Waar ik werd vergezeld door mede-genomineerde Inez van Oord met het boek Rebible.

In de uitzending vertel ik over mijn aanpak met soChicken, mijn insteek met het boek en over mijn specifieke invalshoek. En ik neem lekker awkward de prijs in ontvangst. ๐Ÿ˜‚

Bekijk de uitzending van zondag 11 februari 2018 hier…

En nu een tijdje op reis

Ja – zoals ik in de video vertel ga ik binnenkort op reis. Ik vertrek met Billy naar Mumbai en ga een paar maanden door India reizen.

Om bij te komen, het emmertje op te vullen en nieuwe inspiratie op te doen. Maar geen zorgen – de website en de app draaien gewoon door zoals je van me gewend bent. ๐Ÿ˜Š

Onwijs bedankt voor je support! Deze prijs is een prachtige mijlpaal voor het boek, en ik hoop dat Steeds leuker nog heel veel mensen blij mag maken de komende tijd.

Wil je weten wat ik allemaal meeneem in mijn ultra-light-backpack?

Volg je me mee?

Terwijl ik door India reis zal ik meer posten op Instagram en Insta Stories. Je kunt me hier volgen: @jellehermus op Instagram.

Bedankt dat ik je mag inspireren met soChicken! Ik hoop dat ik dit nog lang mag blijven doen. Ik ga in ieder geval verder om er nog beter in te worden, ik hoop dat je met me mee doet. ๐Ÿ˜

En mocht je het nog niet gedaan hebben, download dan even de nieuwe soChicken app. Waarom? Nou – de soChicken app maakt van je smartphone een broedmachine. Daarom. ๐Ÿ˜‰

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test