De eerste reacties stromen binnen!

Ja – en ze zijn behoorlijk lief en positief. Sterker nog – sommige recensies zijn zó positief dat ik er een beetje van ga blozen! Haha!

In de weken na de lancering ontving ik honderden mailtjes van jullie vol met lieve woorden. En na Sinterklaasavond en de kerstdagen nóg meer positieve woorden van mensen die Steeds leuker hebben gekregen. In dit artikel deel ik een greep uit de openbare reacties op en recensies over Steeds leuker.

Wat zeggen mensen op Bol.com?

Op bol.comwaar de meeste recensies worden geplaatst – krijgt Steeds leuker 5 sterren met 80+ recensies.

Dit is wat mensen zeggen:

 • “Zo simpel en grappig geschreven maar ZO raak!”
 • “Als je net als ik zelfhulpboeken vreet, dan is dit echt een aanrader. Het zal het laatste zelfhulpboek zijn dat je nodig hebt. Zelfs als je vermoed dat er niets nieuws voor je instaat; lees hem dan voor de humor. Daar word je direct al blij van, das je eerste winst.”
 • “Boek leest lekker weg, maar raakt daarbij wel de kern. Mooie voorbeelden, leuke vergelijkingen, maar vooral direct toepasbaar. Bovendien fijn opgemaakt. Aanrader!”
 • “Eerst dacht ik na jarenlang Jelle’s SoChicken-artikelen te hebben gelezen, niks nieuws meer in zijn boek te kunnen lezen. Maar niets is minder waar! Het is zeker herkenbaar, maar op een logisch opgebouwde manier beschreven. Nu heb ik (bijna) alle tips en onderwerpen van Jelle in één mooi boek! Een aanrader voor eigenlijk iedereen..”
 • “Geweldig boek. Geschreven met humor en met goed bruikbare tips. Ik ga het gebruiken als mijn bijbel :-)”
 • “Iedereen zegt het en iedereen heeft gelijk. Dit boek leest als een trein en is een echte eye-opener. Het wijst je op een leuke manier op dingen die je al lang weet maar blijkbaar steeds vergeet of toch niet doet. Toegankelijk, eerlijk en vooral heerlijk praktisch. Leuk in combinatie met de website.”
 • “Dit is een boek dat ik echt niet maar 1 keer ga lezen, maar ga gebruiken als een soort handboek.”
 • “… Ik moet er soms echt om lachen. Herkenbaar, maar heel origineel omschreven. Ik merk dat ik gelijk in beweging kom en zin heb om met zijn tips aan de slag te gaan. Bedankt Jelle!”

Er komen dagelijks nieuwe recensies bij. Wil je alle recensies lezen? Lees hier alle bol.com recensies…

Wat zeggen andere bloggers?

Er zijn ook al een aantal bloggers die iets schreven over Steeds leuker (niet tegen betaling). Hieronder lees je een aantal uitgebreide recensies:

 • SUSZIE“Wat een leuk boek is Steeds Leuker! Er staan hele handige, bruikbare tips in die je echt op weg kunnen helpen op de route naar een leuker leven.”
 • Het Groene Broertje“Steeds leuker is een van de, dan al niet het fijnste, boek(en) die ik in 2017 las.”
 • hetkanwel“Deze handleiding voor een steeds leuker leven is perfect leesvoer voor het begin van een nieuw jaar vol goede voornemens.”
 • Miss Deadline“Ik denk dat dit boek de enige gids is die je nodig hebt om je leven een stuk beter, blijer en gelukkiger te maken.”
 • Curvacious“Echt zo’n boek waar ik gelijk inspiratie en jeukende handjes van krijg om op dit vlak dingen anders aan te gaan pakken!”
 • Awkward Duckling“Voor iedereen die wel streeft naar verandering, een gelukkiger leven en meer rust, maar dan binnen de grenzen van wat mogelijk, reëel, betaalbaar en praktisch is, biedt het nieuwe boek ‘Steeds Leuker’ uitkomst!”
 • Dagmar Valerie“Heb je Steeds leuker nog niet gelezen? Of zoek je nog cadeau-inspiratie? Dan is dit hét perfecte boek om te lezen en te geven (of te ontvangen natuurlijk, zet gauw op je wishlist!)”
 • Moeders Minimalisme“Het boek is leuk, grappig en nuttig! Het is zo’n boek dat je gewoon gelezen moet hebben, wanneer je wel wat inspiratie kunt gebruiken op je hobbelige weg naar geluk.”
 • Holistik“Na ruim 13 jaar bloggen werd het tijd voor een boek. Steeds leuker is een praktische gids met daarin de kortste route naar een leuker leven beschreven, waarmee je direct aan de slag kunt, in kleine praktische stappen.”

Maak jezelf (of anderen) blij!

Heb je Steeds leuker nog niet gelezen of zoek je nog een positief en blij cadeau? Als je nu bestelt heb je het boek morgen in huis.

Lekker makkelijk en snel! 😊

Heb je Steeds leuker al gelezen? Vergeet je dan niet aan te melden voor de bijbehorende cursus Opwaarts. Als je een groene sticker op je boek hebt krijg je hem gratis via deze link. En anders vind je een fikse korting in je eigen eierdoos.

Wil je je boek laten signeren en je FREE HUG incasseren? Gezellig! Check hier de signeersessie agenda.

En voor de rest – heel veel plezier met broeden! 😊

soChicken nieuwsbrief - maak je leven steeds leuker!

Met mijn nieuwsbrief maak je je leven steeds leuker. In kleine, praktische stappen. Ruim 140.000 mensen gingen je voor! 😁

Doe je ook mee?