Artikel opslaan

De drie geheimen achter een leuk leven

Heb jij een leuk leven? Doe jij dingen waar je blij van wordt, waarvoor je ‘s ochtends graag je bed uit komt?

Een leuk leven geeft je energie. Het vult je met levenslust, het geeft je inspiratie en bovenal veel plezier. Het stelt je in staat om te genieten van iedere dag, van ieder moment.

Maar wat zijn de drie geheimen achter een leuk leven?

  1. Plezier
  2. Echtheid
  3. Liefde

Baseer je leven op deze drie eigenschappen en laat ze samenwerken om je leven leuker te maken dan ooit!

Ben je klaar voor een positieve spiraal?

Ik leer je de snelle & moeiteloze weg naar een positief leven dat overloopt van blijdschap, rust, balans & betekenis. 🎉

In het Broednest volg je onbeperkt tientallen praktische compacte cursussen. Al meer dan 13 duizend mensen gingen je voor!

Probeer nu GRATIS

De kracht van plezier, echtheid en liefde

Plezier, echtheid en liefde zijn de drie eigenschappen die je helpen je leven leuker te maken. Hoe werkt dat precies?

Deze drie eigenschappen gaan hand in hand en werken samen. De één leidt namelijk automatisch naar de ander. Wanneer jij plezier beleeft, doe je iets wat echt bij jou past en dus aansluit bij wie jij werkelijk bent. Hierdoor doe je het vanuit liefde, en stop je liefde in wat je doet.

Ook wanneer je merkt dat iets erg goed bij jouw past dan doe je het met plezier en liefde. Wanneer je iets vanuit liefde doet, dan vind je dit leuk om te doen omdat je iets doet dat puur en echt is.

De drie eigenschappen versterken elkaar en zijn inwisselbaar. Door je leven te baseren op deze drie eigenschappen wordt je leven automatisch leuk!

1. Plezier

Het is belangrijk dat je plezier hebt in je leven, dat je dingen doet en beleeft die je leuk vindt. Plezier in je werk, plezier in je relatie, met je vrienden, in je hobby etc. Plezier staat ook voor blijdschap en vrolijkheid.

Wanneer je ergens plezier in hebt dan ben je aan het genieten. En wanneer je aan het genieten bent dan ben je je tijd waardevol aan het besteden. Want wat is het leven waard als je er niet van geniet? Als je echt kunt genieten van het moment dan ervaar je ultiem geluk.

Wanneer je iedere dag geniet van je werk, dan weet je dat je op je plaats zit. Als je geniet van je vrienden, dan weet je dat je deze mensen moet koesten. Plezier is een belangrijke fundering voor een leuk leven!

2. Echtheid

Wanneer je ergens plezier in hebt, dan weet je dat je iets aan het doen bent dat echt bij je past. Je doet je niet voor als iemand anders, je bent gewoon jezelf.

Echtheid staat gelijk aan authenticiteit. Wanneer je iets doet dat aansluit bij wie jij echt bent, dan voel je je geweldig. Echtheid staat ook voor eerlijkheid. Wees eerlijk tegen anderen, maar vooral naar jezelf.

Die dingen die echt bij jou passen zijn vaak ook de plekken waar je talenten liggen. Ontken jezelf niet, haal je echte identiteit naar boven. Wanneer je bezig bent met de dingen die bij jou passen ervaar je plezier!

3. Liefde

Leven vanuit liefde betekent het volgen van je gevoel. Het betekent ook dat je geen emoties van angst in je leven toelaat.

Wanneer je leeft vanuit liefde, en je gevoel volgt, kom je automatisch terecht bij de dingen die echt bij jou passen. Je gevoel leidt je namelijk altijd richting liefde, echtheid en plezier.

Stop ergens je oprechte liefde in, en merk hoeveel plezier je hieraan beleeft. Liefde is een krachtige emotie die je leven echt de moeite waard maakt.

Bouw je leven op deze drie eigenschappen

Een leuk leven zit vol met mensen, activiteiten, spullen en gevoelens die draaien om liefde, echtheid en plezier.

Laat je iedere dag begeleiden door deze drie eigenschappen, en ontdek hoe leuk je leven in korte tijd kan worden!

soChicken Gelukstest

Hoe zit jij in je vel? Doe de gelukstest!

Ontdek hoe goed jij in je vel zit. Deze gratis test vertelt je in 2 minuten hoe gelukkig jij bent en welke stappen je kunt zetten om je leven leuker te maken.

Start de test