Moeilijke mensen zijn overal

Ja - en ze kunnen je het leven behoorlijk zuur maken. Je kunt mensen niet veranderen en soms heb je zelfs weinig keus of je met ze om wilt gaan. Maar je kunt wel een heleboel doen om relaties met moeilijke mensen werkbaar en acceptabel te maken.

In deze Bundel vind je handvatten en inzichten die je helpen succesvol en liefdevol om te gaan met moeilijke mensen. Zo verminder je de negatieve energie en maak je je leven makkelijker.

Start direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,3.

  • Natasja: "Goede bruikbare tips"
  • Yvonne: "Verhelderend hoe je moeilijke mensen ook kunt zien. Niet als lastig, maar als een. Nieuwe manier van spreken en interactie hebben"
  • Baukje: "Meerdere mogelijkheden om met moeilijke mensen (volgens mij) om te gaan, heel fijn, daar kan ik wat mee. Tevens groeiproces voor mijzelf "
  • Miranda: "Alles, omdat hij zo duidelijk en inspirerend en educatief is. Dank je Jelle "
  • Ans: "Goede bundel heel veel geleerd en nog niet zo zozeer over anderen maar meer over mijzelf en mijn aandeel in de relaties met de mensen om mij heen."
  • Trees: "het leert je van onbegrip naar begrip te veranderen "
  • Claudia: "Inzicht in wat mensen voor mij precies moeilijk maakt en hoe ik hier beter mee om zou kunnen gaan"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag