Je bent mooi zoals je bent

Durf jij helemaal jezelf te zijn? Als je bent zoals veel mensen, dan houd je jezelf kleiner dan je bent. Je drukt bepaalde eigenschappen en verlangens naar de achtergrond en doet je regelmatig nét een beetje anders voor dan je bent.

Vermoeiend en onnodig - want je bent mooi en waardevol zoals je bent.

Met deze Bundel wil ik je inspireren om je unieke zelf te vieren en de vrijheid te cultiveren om helemaal jezelf te durven zijn. Elke dag, ook bij andere mensen. Doe je mee? 😊

Start direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,6.

Wat vond je goed aan deze Bundel?

  • Mireille: "Het is zo toegankelijk en positief. Het idee dat je het niet alleen hoeft te doen. En doe-dingen zijn fijn?"
  • Wilfried: "Alles!! het past precies bij mijn verleden, en hoe het nu gaat."
  • Hanneke: "Dit was een hele fijne Jelle. Zo lief en warm geschreven. Nu nog oefenen met zo ook tegen mezelf praten! Dankjewel!"
  • Jacqueline: "Het is een steuntje in de rug die ik wel kan gebruiken nu ik nog met een depressie worstel ook iets van altijd maar leuk gevonden willen worden "
  • Natasja: "Super!"
  • Miranda: "Alle punten worden er zo duidelijk in aangehaald en omschreven. Ik word er vrolijk van, en wil meteen aan de slag gaan met mezelf te accepteren zoals ik ben. Dank je wel Jelle, voor deze inzichten "
  • Kirsten: "Gedachten omzetten in positief denken"
  • Nienke: "elke keer als ik me down voel en ga lezen in mijn broednest ben ik daarna zoveel blijer en positiever! En zeker in deze bundel komen aardig wat herkenningspunten voor, waardoor ik denk... ik ben toch niet gek of minder dan wie dan ook op deze wereld"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een mini-cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je automatisch toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, geleide meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag