Vrij van perfectionisme

Je hebt allerlei plannen en ideeën over hoe je je dromen waar gaat maken. Maar die plannen zijn zo groot en overweldigend, dat je in werkelijkheid helemaal niets doet.

Perfectionisme leidt tot uitstelgedrag, stress, angst en zelfs burnout. Je loopt rond met een chronisch gevoel dat je niet goed genoeg bent en je leven voelt zwaar en stroperig.

Geen zorgen, perfectionisme is aangeleerd gedrag, en je kunt het ook weer afleren. Perfectionisme overwinnen doe je in kleine stappen. Deze Bundel helpt je vooruit.

Start direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,4.

Wat vond je goed aan deze Bundel?

  • Gerda: "Inzichtelijk. Voor mij speelt de mening van anderen nog een erg grote rol. Richten op het proces ga ik inzetten. Maar mss ook wat nodig van die enormee onzekerheid "
  • Inge: "Leuke praktische tips"
  • Anne: "Vooral de tip om een succeslijst bij te houden. Dat ik iets perfect moet doen laat ik stukje bij beetje losser. Nu nog gaan ervaren en waarderen dat elke kleine stap leidt tot groot resultaat. Elke klein stapje telt!"
  • Quintin: "Met kleine stapjes kom je er ook!!"
  • Yovina: "Duidelijke en leuke bundel. Moet hem zeker nog een paar keer opnieuw doen."
  • Monique: "Richten op kleine succesjes en behapbaar maken van projecten"
  • Arissa: "Heel veel puzzelstukjes vielen voor mij op hun plek. Fijn om veel dingen op te schrijven. "
  • Nienke: "Super fijn! Veel dingen komen bij mij overheen, en daardoor zie je dat je niet gek bent. Ook opdrachten die je helpen verder te komen. Top bundel dit!"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een mini-cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je automatisch toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, geleide meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag