Stress verminderen

Stress zuigt de vreugde uit je dag. Dat is niets nieuws voor je wanneer je regelmatig worstelt met gevoelens van stress.

Stress zuigt je vast als drijfzand - het voelt steeds lastiger om jezelf eruit te trekken hoe dieper je komt.

In deze Bundel laat ik je zien hoe je het toch voor elkaar krijgt. We werken aan 5 stappen om stress snel en effectief te verminderen. Zodat de blijdschap weer terug kan stromen in je dag. ☀️

Start online cursus direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,5.

  • Jolanda: "Hou van je innerlijke kind en negeer haar/hem niet. Je hebt elkaar nodig, de kleine jou, en jij de kleine."
  • Celine: "Vooral het inzicht in belang van spel vond ik een eye-opener. Ik speel als leerkracht regelmatig mee buiten maar doe het nooit in mijn 'volwassen' rol."
  • Marjolein: "Goede reminder om alert te zijn op stress gevende dingen, lees mensen !.. toch weer braver gaan mediteren en leuk en ontroerend om aan mijzelf als spelend kind terug te denken.. ben gelukkig altijd speels gebleven, maar weinig mensen krijg ik daar in mee ( te dik, te druk , te moe) ze zoeken het maar uit ..Ik ga stoepkrijt kopen voor het hinkelen "
  • Anita: "Helderheid ten top"
  • Fleur: "Veel goede adviezen om met stress om te gaan. Ook de bijbehorende gidsen waren erg leerzaam."
  • Marijke: "Ok"
  • Emma: "Goed om over de onderliggende oorzaken na te denken. Maar nog beter om praktische stappen te kennen waarmee ik stress daadwerkelijk kan verminderen. Ik ga er mee aan de slag!"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag