Je dag plannen voor minder stress

De eierdoostheorie is een krachtig maar eenvoudig productiviteitssysteem dat ik voor het eerst op soChicken publiceerde in 2009.

Sindsdien zijn tienduizenden lezers ermee aan de slag gegaan. En met goede reden: de eierdoostheorie helpt je meer bereiken met veel minder stress.

Zijn ingewikkelde time-management systemen niets voor jou? Raak je overweldigd door todo apps en ellenlange takenlijsten? De eierdoostheorie helpt je je doelen realiseren met minder moeite - in slechts 3 minuten per dag.

Start direct


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,2.

  • Inge: "Super om het nog eens op te frissen. Ik heb jaren geleden de cursus via SoChicken gevolgd, maar was ondertussen wel even terug vervallen in een veel te lange takenlijst. Vandaag eerste 3 geplande taken afgerond, en weer 3 nieuwe klaargezet! ?"
  • Tess: "Enorm duidelijk, makkelijk en het geeft zoveel motivatie om altijd door te gaan en doelen te bereiken. "
  • Moira: "Het werk voor mij, alleen zijn de eieren soms te groot. Kan soms niet goed inschatten wat ik mij op de hals haal. Maar goed, door oefening kan ik ze wel kleiner gaan maken denk ik."
  • Lydia: "Ben direct eieren gaan rapen vanmorgen ;-) wat lagen er veel!"
  • Martha: "Het raakt mij."
  • Marijke: "Praktisch"
  • Lies: "Niet te lang, duidelijk, haalbare tips"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag