Allemaal prima

Accepteren en loslaten

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Allemaal prima Accepteren en loslaten

Wil je beter worden in acceptatie en loslaten? In deze Bundel laat ik zien hoe je dat doet. Inclusief praktische oefeningen.

Je leven accepteren zoals het is

Heb je moeite om je leven te accepteren zoals het is? Verzet je jezelf steeds tegen hoe dingen daadwerkelijk zijn? Dan ervaar je waarschijnlijk veel stress en frustratie.

En dat terwijl het leven zoveel makkelijker kan zijn. Ontdek hoe de vaardigheid van acceptatie je kan helpen met minder weerstand en drama door het leven te glijden.

Doe je mee?

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,3.

  • Hilde: "Heel verhelderend! Vooral hoe de illusie van controle sress en onust veroorzaakt."
  • Esther: "Kan door deze lessen bewuster met loslaten en accepteren omgaan."
  • Hanneke: "Fijne bundel! Ik weet nu beter wat ik moet doen als dingen niet zijn zoals ik denk dat ze zouden moeten zijn. Accepteren dat het is zoals het is en loslaten. Dank! "
  • Marina: "Open deuren die bij mij regelmatig op slot zitten. De kracht zit in de herhaling."
  • Heidi: "Met name het stukje hoe je acceptatie krijgt door anders te denken heeft me goed op eeg geholpen."
  • Thea: "Ik heb wat meer rust in mijn hoofd ervaren"
  • Tineke: "Leerzaam"
  • Marlene: "Hallo Jellle, Wat ben ik blij met deze bundel! Ik was al blij met alle bundels en met alles aan de slag gegaan. Het ging best redelijk, tot weer iets gebeurde en ik moeite heb om vrijgezel te zijn. Dus toen kwam t weer van, is dit het nu, het leven? Ik had geprobeerd t probleem op te lossen, ging niet. Op datingssites gegaan, ook niks. En dan schrijf je deze bundel en ik voelde onder t lezen al een rust over me heen krijgen. Het is zoals t is en accepteer. Ik moest ook weer een beetje lachen hoe je dat weer omschrijft met de zon en de sterren hihi. Zo nuchter en grappig. Ik ben heel dankbaar met t broednest! Liefs, Marlene "
  • Emma: "Goed verhaal, nu nog 'even' toepassen.:)"
  • Corien: "Weer lekker praktisch met helpende gedachten "

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Ik wil meer weten over het Broednest...

Broednest is altijd opzegbaar en beschikbaar vanaf €1,85 per week.