Vrij van geldzorgen

Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Vrij van geldzorgen Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

Hoe gebruik je je inkomen om een goed leven te bouwen? In deze Bundel bespreken we een manier om geldstress op te lossen.

Bouw een goed leven met je geld

Op welke manier kun je je geld het beste beheren om je levenskwaliteit te ondersteunen? In deze Bundel zoeken we het uit.

Ontdek de kracht van de stuwdamtheorie en leer over de magie van het ontkoppelen van je inkomen. Verander je band met geld en gebruik het om je levenskwaliteit te vergroten in kleine, praktische stappen.

Reken af met geldzorgen, zodat je je aandacht kunt richten op zaken die je wel blij maken.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,2.

 • Linda: "Ik pas al een aantal zaken toe. Ik heb inmiddels mijn rekeningen ingesteld om niet maandelijks een bedrag naar mijn lopende rekening over te maken, maar wekelijks zodat ik zie wat ik uitgeef."
 • Marielle: "Erg interessant, ik dacht dat wij dit al deden. Maar wij doen het eigenlijk andersom. We berekenen hoeveel we uitgeven per maand en de rest gaat automatisch naar de spaarrekening. Ik ga het zeker overwegen om het om te draaien. Het doel van 6 maanden vind ik ook erg mooi."
 • Ilse: "Tot mooie inzichten gekomen ?"
 • Elisa: "Leuke rustgevende plaatjes"
 • Nicole: "Heel nuttig. Ik leef van de bijstand en heb mijn maandlasten al zo laag mogelijk geregeld. Besparen op zorgverzekering en energiekosten kan dus niet meer. Maar de tip om jezelf salaris uit te betalen is een heel prima tip. Net als een spaarrekening openen bij een andere bank zodat je het saldo niet in je normale bank app ziet. Ook het doel om niet zo zuinig mogelijk te leven omdat je dan de magie uit de dag knijpt vond ik heel nuttig. Ik deel mezelf nu 20 euro per maand toe om naar de kringloopwinkel te kunnen gaan om te gaan schatzoeken zodat er toch nog een beetje magie is in de dag."
 • Marinka: "Super veel aan gehad! Sommige tips had ik zelf al bedacht en daardoor heb ik nu voor 8 maanden 'vrijheid' op mn spaarrekening!"
 • Bertus: "Eerlijkgezegd vond ik sessie 7 het meest ongewoon en verfrissend misschien eens proberen met vaste lasten en nog een deel zakgeld voordeel is ook dat de extra,s zoals vakantiegeld belastingteruggave enandere incidentele dingen dus automatisch NIET op de gewone rekening komen"
 • Douwina: "echt supper! ik heb hem nu twee keer gedaan en probeer hem volledig uit mijn hoofd te kennen. Een zeer waardevolle bundel voor mij, mijn toekomst en mijn zelfbeeld. Ik wilde dat deze bundel gewoon in een boekje was, dan had ik hem zo bij mijn belangrijke papieren gedaan om hem regelmatig in te zien en te gebruiken en vooral om mij te blijven motiveren om het op deze manier te doen. Bedankt jelle!!!!!!"
 • Marian: "Goed, maar niet op mij van toepassing "
 • Carla: "bevestigd grotendeels mijn manier van leven met rust, heerlijk gevoel"
 • Patty: "Goede oefening, leerzaam en veel inzichten gekregen"
 • Anneke: "Geeft goede inzichten ik heb er een paar al toegepast "

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 31% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en nu beschikbaar met 31% korting.