Moeiteloos afvallen? Ontdek het stappenplan. 🌱 Lees meer

Vrij van geldzorgen

Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Vrij van geldzorgen Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

Hoe gebruik je je inkomen om een goed leven te bouwen? In deze Bundel bespreken we een manier om geldstress op te lossen.

Bouw een goed leven met je geld

Op welke manier kun je je geld het beste beheren om je levenskwaliteit te ondersteunen? In deze Bundel zoeken we het uit.

Ontdek de kracht van de stuwdamtheorie en leer over de magie van het ontkoppelen van je inkomen. Verander je band met geld en gebruik het om je levenskwaliteit te vergroten in kleine, praktische stappen.

Reken af met geldzorgen, zodat je je aandacht kunt richten op zaken die je wel blij maken.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,3.

 • Siti: "Deze bundel geeft veel informatie hoe je kanen moet sparen om een buffer te hebben. Voor in nood gevallen of een bepaalde doel! "
 • Monique: "Prima manier om je autonomie te nemen, ik doe het al jaren!"
 • Elisa: "Leuke rustgevende plaatjes"
 • Douwina: "echt supper! ik heb hem nu twee keer gedaan en probeer hem volledig uit mijn hoofd te kennen. Een zeer waardevolle bundel voor mij, mijn toekomst en mijn zelfbeeld. Ik wilde dat deze bundel gewoon in een boekje was, dan had ik hem zo bij mijn belangrijke papieren gedaan om hem regelmatig in te zien en te gebruiken en vooral om mij te blijven motiveren om het op deze manier te doen. Bedankt jelle!!!!!!"
 • Wijnie: "Ik ben al een poosje bewust met geldzaken bezig, dus een aantal dingen deed ik al. Het was fijn om de bevestiging te krijgen dat ik op de goede weg ben. En het Excel-sheet is reuze handig, de eerste keer dat zoiets ook daadwerkelijk voor mij werkt! En de stuwdam-theorie, van jezelf een lager salaris uitkeren, was echt een eye-opener! Metafoor was sowieso mooi verwerkt en verder uitgewerkt door alle sessies heen, en de bundel was heel toegankelijk en helder geschreven. Overall: 10+ "
 • Emmy: "Inzicht! Ik houd van inzicht. "
 • Caroline: "Interessant !! Geeft me structuur en een plan om beter met men financies om te gaan, juist in een fase vn men leven dat ik dit dringend nodig heb "
 • Bertus: "Eerlijkgezegd vond ik sessie 7 het meest ongewoon en verfrissend misschien eens proberen met vaste lasten en nog een deel zakgeld voordeel is ook dat de extra,s zoals vakantiegeld belastingteruggave enandere incidentele dingen dus automatisch NIET op de gewone rekening komen"
 • Helene: "Heel leerzaam en interessant"
 • Phyllis: "Gelijk acties uitgevoerd, nu waarmaken in de praktijk. Ik heb ineens zin in sparen... en ik kan zeggen dat dit nieuw voor mij is. "
 • Catharine: "Fantastisch, al twee jaar bezig sinds je boek te hebben gelezen en nu al een flijke spaarbuffer opgebouwd. En het geeft inderdaad zoveel vrijheid qua gevoel. Nu deze bundel gedaan als reminder."
 • Sjieuwke: "Goede tips"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Ik wil meer weten over het Broednest...

Broednest is altijd opzegbaar en beschikbaar vanaf €1,85 per week.