Moeiteloos afvallen? Ontdek het stappenplan. 🌱 Lees meer

Vrij van geldzorgen

Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Vrij van geldzorgen Geldstress oplossen met de stuwdamtheorie

Hoe gebruik je je inkomen om een goed leven te bouwen? In deze Bundel bespreken we een manier om geldstress op te lossen.

Bouw een goed leven met je geld

Op welke manier kun je je geld het beste beheren om je levenskwaliteit te ondersteunen? In deze Bundel zoeken we het uit.

Ontdek de kracht van de stuwdamtheorie en leer over de magie van het ontkoppelen van je inkomen. Verander je band met geld en gebruik het om je levenskwaliteit te vergroten in kleine, praktische stappen.

Reken af met geldzorgen, zodat je je aandacht kunt richten op zaken die je wel blij maken.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,3.

 • Monique: "Prima manier om je autonomie te nemen, ik doe het al jaren!"
 • Coby: "Zo kan je met je inkomen uitkomen"
 • Caroline: "Interessant !! Geeft me structuur en een plan om beter met men financies om te gaan, juist in een fase vn men leven dat ik dit dringend nodig heb "
 • Phyllis: "Gelijk acties uitgevoerd, nu waarmaken in de praktijk. Ik heb ineens zin in sparen... en ik kan zeggen dat dit nieuw voor mij is. "
 • Marinka: "Super veel aan gehad! Sommige tips had ik zelf al bedacht en daardoor heb ik nu voor 8 maanden 'vrijheid' op mn spaarrekening!"
 • Sissy: "geweldig, dat idee om jezelf salaris te geven door automatisch elke maand geld naar jezelf over te maken van je spaar salaris."
 • Carla: "bevestigd grotendeels mijn manier van leven met rust, heerlijk gevoel"
 • Froukje: "Fijn om te weten dat ik onbewust al volgens Stuwdamtheorie leef. "
 • Maartje: "Inspirerend en weer bewust geworden van de financien en hoe dit overzichtelijk geregeld kan worden. Energiegevend :-)"
 • Douwina: "echt supper! ik heb hem nu twee keer gedaan en probeer hem volledig uit mijn hoofd te kennen. Een zeer waardevolle bundel voor mij, mijn toekomst en mijn zelfbeeld. Ik wilde dat deze bundel gewoon in een boekje was, dan had ik hem zo bij mijn belangrijke papieren gedaan om hem regelmatig in te zien en te gebruiken en vooral om mij te blijven motiveren om het op deze manier te doen. Bedankt jelle!!!!!!"
 • Els: "Ik ga zeker deze methode proberen. Op dit moment is dit heel spannend omdat mijn baan op de tocht staat, maar de afgelopen jaren ging het financieel niet goed en ik wil een nieuwe manier proberen. Dank je wel voor deze tip"
 • Alexander: "Goede tips. Al deed ik de meeste al. Maar nu extra kritisch gekeken en begroot."

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Ik wil meer weten over het Broednest...

Broednest is altijd opzegbaar en beschikbaar vanaf €1,85 per week.