TIJDELIJK - Ontvang nu 46% korting op het Broednest. 🚀 Lees meer

Mooi moment

Mindfulness verweven in je dag

bundel

Deze compacte online cursus is exclusief voor Broednest leden.

Deze online cursus volgen?

Mooi moment Mindfulness verweven in je dag

Hoe kun je mindfulness steeds beter verweven in je dag? In deze Bundel zoeken we het uit.

Elke dag mindful

Mindfulness is geen doel dat je bereikt. Het is een proces dat je beoefent. Door te mediteren bijvoorbeeld - maar ook door mindfulness te verweven in de rest van je dag.

In deze Bundel onderzoeken we manieren waarop we mindfulness kunnen verweven in onze dag. Fijn als toevoeging naast je meditaties. Nog fijner als mediteren je (nog) niet zo ligt.

Ik wil deze online cursus volgen!


Wat deelnemers zeggen

Dit is een greep uit de reacties die deelnemers achterlieten over deze Bundel. Deze Bundel ontving een waardering van 9,4.

 • Peter: "Een prima bundel. Eenvoudig en overzichtelijk om te volgen. En het is zeker inspirerend. Ik verwacht zeker naar deze bundel terug te keren. "
 • Rob: "Diepe wijsheid en mooie kleine oefeningen die helpen bewust te leven."
 • Natasja: "Handige tips en fijne oefeningen. "
 • Eline: "ik vond de variatie heel fijn: de bundel geeft handvatten om op veel verschillende manieren mindfulness te beoefenen. en tegen dat je bij de laatste sessie komt ben je eigenlijk al helemaal klaar om micromindfulness te beoefenen, het ging bij mij al bijna vanzelf"
 • Patricia: "Lage drempel, leuke opstapjes en kleine oefenstapjes naar meer willen leren over mindfulness "
 • Jose: "Fijn dat je uit kleine dingen in je leven geluk kan vinden. Vaker weg met die automatische piloot, meer bewust bezig zijn."
 • Laura: "Deze bundel maakt mij zo bewust over de dingen die ik wel en niet doe. Hele goede oefeningen en ik ervaar meer rust. Dank je wel Jelle!"
 • Willeke: "Ik vond het een fijne bundel maar het heeft me ook weer inzichten gegeven waar ik mee aan de slag moet gaan. Ik houd het nu klein (dat doe ik al een tijdje). De meditatie vind ik bijzonder prettig en zal ik zeker vaker gaan doen. Dank voor deze mooie bundel."
 • Leidy: "De laatste weken heb ik mindfulness in mijn leven toegelaten. Het is echt heel fijn. Lang heb ik gedacht dat het niks voor mij was, maar nu weet ik door Jelle dat het heel fijn is. Dank je wel Jelle. "
 • Marjolein: "Fijne bundel met tips die ik gedeeltelijk al toepas in het dagelijks leven, maar altijd goed om weer op te frissen. Vooral het onderdeel luisteren naar anderen vond ik erg leerzaam en ga ik vaker toepassen!"
 • Pia: "Zo wordt mindfulness toegankelijk voor iedereen!"
 • Tamara: "Door deze bundel weet ik hoe ik mindfullness kan beoefenen in kleine stapjes of het zelf groter maken."
 • Eveline: "Ik vind het heel leerzaam om alles met meer aandacht te doen. Het geeft meer rust. En je zit minder in je hoofd en meer in je lijf. "
 • Marian: "Door mindfulness in mijn dagelijkse leven toe te passen komt er veel rust in mijn lijf, ik leef intenser, voel me gelukkiger en voel me blij!! Ook de meditaties die ik bijna dagelijks doe brengen heel veel rust en bezinning. Bedankt Jelle, voor je dagelijkse lieve aandacht, door jou voel ik me een stuk prettige en ziet het leven er, met al zijn mogelijkheden, moeilijkheden, en uitdagingen, onwijs leuk uit!!"

Wat is een Bundel?

Een Bundel is een compacte online cursus vol met inspiratie, praktische tips, inzichten, oefeningen en praktische invul opdrachten.

Bundels zijn ontwikkeld om je snel en moeiteloos vooruit te helpen in kleine, praktische stappen.

Altijd in duidelijke taal, to the point en verrassend diepgaand.

Als lid van het Broednest krijg je onbeperkt toegang tot alle Bundels. Daarnaast vind je in je Broednest praktische stappenplannen, gezamenlijke Challenges, video-meditaties en nog veel meer handigheden.

Allemaal ontwikkeld om je leven steeds leuker te maken met steeds minder moeite.

Ga direct aan de slag


Laten we aan de slag gaan!

Wil je direct aan de slag? Dit onderdeel is beschikbaar voor leden van het Broednest. Als lid van het Broednest haal je het meeste uit soChicken.

Het Broednest helpt al duizenden deelnemers op een dagelijkse basis positief, kalm en blijer door het leven te gaan. Benieuwd?

Lees meer en begin met 31% korting...

Broednest is altijd opzegbaar en nu beschikbaar met 31% korting.